2777
2789
عنوان

هر شب با بغض می‌خوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 52 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان دو هفته هر روزم گریه های یواشکی شوهرمم میگه دیگه این بچه نیار خوب من بچه دوست دارم دست خودم که ...

حالا یکم صبرکن امادگی پیداکن بعد 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
ای عزیزم بمیرم برات خدا برای هیچکس این روزو نیارهولی حس میکنم بعضیا که بچشون سقط میشن اگه بچه دیگه ه ...

خدانکنه عزیزم 

آره سه ماه تو وجودم به ذوقش بودم  خیلی سخته 😭😭😭

بچه چندمت بودچرا سقط شدچرا وحشتناک

الان باید تو ماه چهارم بودم ولی رشدش تو هشت هفته ایستاد 

درد سقط زیاد بود هم خونریزی شدید که مجبور شدن کورتاژ هم کنن

خدانکنه عزیزم آره سه ماه تو وجودم به ذوقش بودم خیلی سخته 😭😭😭

میفهمم چی میگی با این که باردار نشدم

به این فکر میکردی چه شکلیه لباس براش چی بخری کلی ذوق برنامه ریختی تو ذهنت 

آخر شبی منم حالم گرفت 

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
خدا بهت صبر بده ولی تا وقتی نذاری یکی دیگه گیرت بیاد اروم نمیگیری با همسرت برین پیش دکتر تا دکتر به ...

یکی از کاربرا گفتن دوتا دیگ بچه دارن مثل اینکه بهتره فعلن با بچه ها سرگرم باشن چون سقط بدی داشته بدنش آماده بشه 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
الان باید تو ماه چهارم بودم ولی رشدش تو هشت هفته ایستاد درد سقط زیاد بود هم خونریزی شدید که مجبور شد ...

ای خداا

انشاالله خیلی زود باردار میشی بازم 

شوهرتم بخاطر سلامتی تو ترسیده، انشاالله بعدی با مشورت و مرحله ب مرحله با نظر دکتر میری جلو باردار میشی

خدا بهت صبر بده ولی تا وقتی نذاری یکی دیگه گیرت بیاد اروم نمیگیری با همسرت برین پیش دکتر تا دکتر به ...

دیگه اصرار نمیکنم شدیداً مخالفت داره 

اینم راضی نبود خدا خواسته پیش اومد که شانس من 

کلا خیلی دخترم منتظرش بود خودم خیلی بچه دوستم سخته یه خورده برام

یچیز بگم بخودت امیدوار بشی حالا من شوهرم التماس می‌کنه میگه فقط یدونه بچه بیاریم دیگ نمیگم بچه می‌خوام ولی من میگم نه 🙂

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی