2777
2789
عنوان

هر شب با بغض می‌خوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 52 پست
بعد سقط عادیه این حال چون جنین از بدن خارج شده داره هورمونات بارداریت از دست میدی و کم میشه بدنت نتو ...

شما خیلی عاقل هستی نظراتتو دوسدارم ♥️

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

واقعا سخته 🥀

میدونم واقعا تصورش هم سخته چه برسه به خود واقعیت

ايشالله یه فرصتی برات گیر بیاد که جبران بشه

هرچند همچین آسیبی جبران ناپذیره

که گاهی یادش میفتی...

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدانکنه عزیزم.دعا کن خدا اگر صلاح بدونه بازم بهت بده الان موقعیه که دعات گیراست،میتونم ازتون بخوام ب ...

انشالله عزیزم زندگیت همیشه پر از آرامش و شادی  باشه 

خدا هست من به وجود خدا شک ندارم هر اتفاقی که در زندگی ماپیش میاد طبق برنامه ریزی خداست 

اره ولی من تنهاییمو انگار دوسدارم وضع مالیمون خیلی خوبه یعنی ده تا بچه هم داشته باشیم شوهرم می‌تونه ...

اره خوب هرادمی حق زندگی و انتخاب داره ولی اگه قصد داری تا جوانی بیار سن بالا بره بارداری هم پر خطره هم زن بی اعصابه

اره خوب هرادمی حق زندگی و انتخاب داره ولی اگه قصد داری تا جوانی بیار سن بالا بره بارداری هم پر خطره ...

تو هم خودتو ناراحت نکن به این فکر کن اون بچه روز قیامت شفاعتت می‌کنه به حکمت خدا راضی باش و فکر بچه هات باش عزیز 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی