2777
2789
عنوان

دوروزه همش کارم شده گریه اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 3033 بازدید | 103 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه دعام کنین برام کیس خوب پیش بیاد با ایمان واقعی ک اهل نامحرم نبوده باشه رابطهواینا ازدواج کنم و ...

اگه قابل باشه چشم حتما

نماز اول وقت مخصوصا صبح حتما بخون صدقه و انفاق زیاد بده

صدقه پنهانی زیاد بده که ثوابش بیشتره

شرک خفی و شرک آشکار هم در موردش توی گوگل سرچ کنین بخونین

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

فعلا حوصله و وقت روانشاس ندارم نمیدونمم واقعا نمیدونمم

با ۱۱۴ تماس بگیرید مشاوره اشون رایگانه بیشتر از نیم ساعت ازتون تایم نمیگیره

سیستان من نقطه ی امن فراموش شده...🌙 یک  جمع نکوشیده رسیدند به مقصد/یه قوم دویدند و به مقصد نرسیدند :) شهر من درگیر روز های سختیه شهر من زادگاه رستم دستان مهد زرتشت و کوه اوشیدا شهر تمدن 5هزار ساله شهر علم ،چشم مصنوعی شهر تالاب خشکیده ی هامون شهر تاکستان های فرسوده پر از گندم زار های خشکیده شهر فراموش شده ی من مث ماهی کوچولوی قرمزی که از اب دور افتاده داره تقلا میکنه واسه زندگی کردن واسه تپیدن شهر کوچیک فراموش شده ی من ،شهر کوچیک فراموش شده ی ایران منتظر ابه منتظر زندگیه... #جانفدا
ببین من این جنس پسرارو خوب میشناسم نگاه فدات بشم قربونت برمش نکن اینا یه تاکسیک و خرابین که دومی ندا ...

اقا رفتم رفت من فقط میخوام تکلیف من مشخص شه هرکار میکنم نمیتونم ولس کنم 😭😭

☀️
با ۱۱۴ تماس بگیرید مشاوره اشون رایگانه بیشتر از نیم ساعت ازتون تایم نمیگیره

من به این نتیجه رسیدم پیش هر مشاوری نباید رفت یه مدت زوری میرفتن پیش مشاورای اموزش پرورش اصلا زنه هیچی بارش نبود 

من باید برم پیش مشاور خودو

☀️
من به این نتیجه رسیدم پیش هر مشاوری نباید رفت یه مدت زوری میرفتن پیش مشاورای اموزش پرورش اصلا زنه هی ...

هر طور مایلید

سیستان من نقطه ی امن فراموش شده...🌙 یک  جمع نکوشیده رسیدند به مقصد/یه قوم دویدند و به مقصد نرسیدند :) شهر من درگیر روز های سختیه شهر من زادگاه رستم دستان مهد زرتشت و کوه اوشیدا شهر تمدن 5هزار ساله شهر علم ،چشم مصنوعی شهر تالاب خشکیده ی هامون شهر تاکستان های فرسوده پر از گندم زار های خشکیده شهر فراموش شده ی من مث ماهی کوچولوی قرمزی که از اب دور افتاده داره تقلا میکنه واسه زندگی کردن واسه تپیدن شهر کوچیک فراموش شده ی من ،شهر کوچیک فراموش شده ی ایران منتظر ابه منتظر زندگیه... #جانفدا
خیلی بد دهنی ،خیلی خیلی بی ادبی ،این چه طرز حرف زدنه . الان فک کردی خیلی باکلاسی اینجوری فوش میدی؟؟؟ ...

چه ربطی داره به باکلاسی ؟

تو منو ندیدی دیشب تو چه وضع بودم

ندیدی با چه وضعی اینارو تایپ کردم

☀️

اگه میخوای حالت خوب بشه و از این مخمصه دربیای ببین من چی میگم و گوش کن به حرفم

بهش یه پیام بده بگو خیلی وقته متوجه شدم تک دیگه تمایلی به این رابطه نداری امیدوارم هرجا هستی خوش باشی،  بعد سیم کارتت رو از گوشی دربیار و بشکن، واتس اپ و ایتا و هرچی داری هم حذف کن و چند روز دیگه سیم کارت جدید بگیر

یه مدت ، نهایتا یک ماه و نیم، حالت بد میشه و گریه میکنی و اذیت میشی ، بعدش روز به روز بهتر میشی و خدا رو شکر میکنی که نجات پیدا کردی

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..