2777
2789
عنوان

دوروزه همش کارم شده گریه اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 3016 بازدید | 103 پست
این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص *****نماز اول وقت بخون با این پس ...

میشه دعام کنین برام کیس خوب پیش بیاد با ایمان واقعی ک اهل نامحرم نبوده باشه رابطهواینا ازدواج کنم و خوشهت شم . جامعه یجوری شده خیلی ناراحتم دارم غصه میخورم ینی اینجور کسی ک میگم کی پیدا میشه ۳۲ سالمه 😔 دعام کن از ته دلت . هیچکی درکم نمیکنه . هیشکی براش عشق سالم مهم نیس .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون اول پیشنهاد داد رد کردم چند ماه بعدش نخ میداد خیلی رفتم جلو چون با رفتارایی که داشتم عمرا میفهمی ...

عزیزم این مدل برخورد سرد و گرم‌ یه حقه ی روانشناسیه با به روانشناس صحبت کنید این رابطه جدی نشه بهتره

سیستان من نقطه ی امن فراموش شده...🌙 یک  جمع نکوشیده رسیدند به مقصد/یه قوم دویدند و به مقصد نرسیدند :) شهر من درگیر روز های سختیه شهر من زادگاه رستم دستان مهد زرتشت و کوه اوشیدا شهر تمدن 5هزار ساله شهر علم ،چشم مصنوعی شهر تالاب خشکیده ی هامون شهر تاکستان های فرسوده پر از گندم زار های خشکیده شهر فراموش شده ی من مث ماهی کوچولوی قرمزی که از اب دور افتاده داره تقلا میکنه واسه زندگی کردن واسه تپیدن شهر کوچیک فراموش شده ی من ،شهر کوچیک فراموش شده ی ایران منتظر ابه منتظر زندگیه... #جانفدا

پشمام اسیییی

انگار تو دقیقا خود منی اون پسره دوست پسرم

البته من کات کردم ی ماه پیش

انگار چت خودمونه وای قلبم تیر کشید یادش افتادم

فقط کات کن نمون با این روانی ک هرچی بهت میگه اون عوضیم دقیقا ب من میگفت رفیقم میشناستت با اینک من فقط با خودش بودم و اولین رابطم بود

اونم وسط دعوا تو چت میخندید و اهمیت نمیداد من چقدر دارم حرص میخورم و..... 

باورم نمیشه یکی مث اکسم وجود داره

توروخدا فرار کن کات کن این روانیت میکنه

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
عصبی شدم نمیدونی چجوری گریه میکردم نمیدونی تو این دوروز چی گذشت به من

ارزش داره بخاطر یه بیلیاقت اینطوری خودتو بی شخصیت کنی؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عزیز دلم
متوجه نیستی داره سر به سرت میزاره؟ همرو از خودش دراورده
و میدونی کار درست الان چیه؟
به همین بهونه کات کنی
دردش خیلی کمتر از بودن با اینجور ادمای مریضو بیکار و نابالغه بهت قول میدم
بخدا ارزشت خیلی بیشتر از ایناس
بیخیال شو
پشیمون میشی تا دیر نشده به خودت ارزش بده نجات بده خودتو باور کن مریضن اینجور ادما

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

عصبی شدم نمیدونی چجوری گریه میکردم نمیدونی تو این دوروز چی گذشت به من

باشه عزیزم دوستم به عنوان یه دوست میگم اینجور حرف زدن برازنده یه خانم نیست همین جیزها باعث میشه بهت انگ بچسبونه 

فقط لطف خدا