2777
2789
عنوان

دوروزه همش کارم شده گریه اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2980 بازدید | 103 پست
عزیزم تو اصن به اینایی که میگن فوش دادیو بدکردیو فلان توجه نکن خب؟ تو کاملا نرمال برخورد کردی میدونی ...

قربونت بشم من:))

اره واقعا خیلی اذیتم میکنه

خیلیی

ولی دلم لک زده یبار دیگه ببینمش واقعا:)))

☀️

اسی تو دقیقا حالت و حرفات مث چندماه پیش من هست

تاپیکام بخونی میفهمی چقد اذیت شدم

ففط میگم اینو بیخیالش شو خدا انشالله ی ادم خوب میاره تو زندگیت این ادم بدردت نمیخوره چ الان چ چند وقت دیگ کات میشه این رابطه شما نمیتونین باهم بمونین چون این ادم انقد خستت میکنه که تو خودت ی روز خسته میشی میزاری میری

بخاطر خودت میگم تجربشو دارم🥲🥲🥲

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووووووو چخبر تونه  چخبرتونههههههه چقد فحش 😑😑😑

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

رابطه تاکسیکه 

منم قبلا تجربه اش کردم

یسال طول کشید

خیلی شیک ولم کرد و رفت😊

داغون شدم، دوباره خودمو ساختم

اولین نشونه اش آزاد بودن فحشای ک دار تو ارتباطمون بود که توی رابطه توام دیدم😵‍💫

بعدیاش بماند...

الان ۲۶سالمه

اوکی ترم

تجربه شد رابطه اشتباهم، کلی چیز یاد گرفتم👌حواستو جمع کن فقط، خودتو گول نزن اگه خوب نیس ولش کن

سخته ، بدم سخته، من ۷کیلو کم کردم از شدت اذیتی...

ولی میتونی

قربونت بشم من:))اره واقعا خیلی اذیتم میکنهخیلییولی دلم لک زده یبار دیگه ببینمش واقعا:)))

از دلت محافظت کن و بزورم شده بیخیالش شو
چون خودتم میدونی
تهه این قصه همون دلت میشکنه
و این آدما ارزششو ندارن
دلتو نگهدار برا یکی خرج کن که ارزششو داشته باشه
میدونی کیا میتونن بیان تو زندگیت و ی حسه ایده آلو حسه با ارزش بودنو تجربه کنی؟ تمومش کن که حیف داری میشی 

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

درجایگاه خواهر بزرگترت اینارو گوشزد میکنم

یه بار میگم ، هزار بار گوش کن

از این رابطه ها بیا بیرون و به ایندت فکر کن و برای ساختن ایندنت تلاش کن و شدیدا به خداوند نزدیک شو

از یاد خدا غافل نشو

از دوستای دوهزاری فاصله بگیر

فقط به خانوادت نزدیک شو

در چهار چوب صحیح حرکت کن

وگرنه اخر این راه ها جز تباهی نیست!!!!!!!!!(دور از جون)

سخته؟ بله اولش سخته

از خدا کمک بخواه در این مسیر

عاقبت بخیر میشی دختر خوب

به حرفام گوش کن

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)
قربونت بشم من:))اره واقعا خیلی اذیتم میکنهخیلییولی دلم لک زده یبار دیگه ببینمش واقعا:)))

میدونی چرا دلت لک زده ببینیش و نمیتونی ولش کنی؟چون در حساس ترین سن به گفته خودت در حد بوس و بغل باهاش در ارتباط هستی و این وابستگی شدید میاره واسه دختزها....نمیخوام فاز نصیحت بردارم ولی بخاطر همین چیزا خدا منع کرده مازو که رابطه ای قبل ازدواج نباشه چون باعث میشع احساس به عقل حاکم بشه الان عقلت میگه ولش کن احساست نمیذاره

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

چقدر بی تربیتی برای یه دختر همیشه شخصیت و ادب حرف اول رو میزنه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

موهامم از ته تراشیدم😂ولی دراومد پرپشتتر و نانازتر ، تپلی ام شدم، خوجل شدم😎

واقعا مو رو بتراشی پرپشت میشه؟موهام خیلی کم پشته دوس دارم یه بار اینکار بکنم جراتش ندارم

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.