2777
2789
خدا دوست داشته واقعا که همسر خوبی سر راهت گذاشته💚💚💚💚 قطعا یه جایی یه خوبی کردی خدا اینجوری برات ...

فدات واقعا خودمم همین فکرو میکنم حتما کار خیری کردم  انشالله خدا هم برا شما بهترینها کنار بزاره

کاش من هیچوقت شوهر نمیکردم

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔                                            

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میفهممت منم دقیقا همینه وضعم و دیگه جوری شدم حس میکنم خب واسه من که نیس از من که دوره ازدواج . حالم ...

دقیقا🥲🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
کاش من هیچوقت شوهر نمیکردم

چرا همچین چیزی میگی عزیزم؟

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

کاربری قبلیم تازه تعلیق شده اینو دوروزه زدم ولی خب علتش میدونی چیه

علتش پولاییه که حق جووناس ولی رفت تو جیب حزب و سوریه آخرشم چی شد دود شد رفت هوا

علتش بیکاریه همه جوونا بیکارن چون خانواده شهید هست که بره سرکار 

علتش گرونیه که طلا شده گرمی ۵تومن یعنی حقوق یه جوون هیچی ازش نخوره نپوشه ۲گرم طلا میشه با چه امیدی ازدواج کنه ما که ازدواج کردیم تو خرجا موندیم همون خونه باباتون بمونید آرامشتون بیشتره

مهربانی ،عشق،آرامش

فعلا وقت داری ایتجور فکر نکن ۲۴ سنی نیست

بحث سن نیس فقط

شرایطم جوزیه که اینجوری فک میکنم😔

میدونید من مث بقیه دخترا نیستم زرنگ باشم پسر پیدا کنم🥲🥲🥲

دوره سنتی هم گذشته دیگه و اینکه خودمم دوس ندارم اینجوری زیاد

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
چرا همچین چیزی میگی عزیزم؟

چون شوهرم یکسال بعد عروسیمون داداشش ازش کلاهبرداری کرد 17 میلیارد بدهی انداخت گردنش و در رفت الان زندگیمون نابود شده سه ساله فقط استرس و غصه دارم یه خواب راحت نکردم شدم مسخره همه غرورم له شده نمیتونم هیچ جا برم نه امیدی مونده نه هیچی فقط دلم میخواد بمیرم

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔                                            
میفهممت منم دقیقا همینه وضعم و دیگه جوری شدم حس میکنم خب واسه من که نیس از من که دوره ازدواج . حالم ...

دقیقا 

دیدی یه چیزایی انگار محاله داشته باشیم مثلا یه ماشین خیلی لوکس یا یه خونه خیلی گرون؟ ادم تو دلش میگه خیلی خوبه ولی من قرار نیست همچین چیزی رو داشته باشم یا حتی فکر داشتنشم با خودش نمیکنه 

ازدواجم همین شده برای من، حتی فکر ازدواج کردن هم نمیکنم برام خیلی محال و بعیده

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

عزیزم مشکلات اقتصادی دلیل اصلی ازدواج نکردن جووناسبعد اینکه روابط آزاد باعث میشه بیشتر تمایل دارن با ...

خب اونایی که روابط ازاد ندارن چی ؟ الان اونایی که روابط آزاد دارن والا راحت تر ازدواج میکنن

مشکلو اونا درست میکنن بعد ما پاسوز میشیم