2777
2789

کیک اسفنجی درست کردم گذاشتم رو کاز قبل ریختن مواد چند بار کوبیدم هوای اضافه ش خارج شه ولی الان روی کیک حباب میزنه می ترکه درشو باز نکردم 

لایک نکن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی من کیک عصرانه میپزم بافتش عالی میشه اما بوی زغم تخم مرغ میده علتش چیه بنظرت

من تو چنتا کلیپ دیدم موقع هم زدن توم مرغ باید چند بار دیواره های ظرفو هم بزنی برگردونی تو ظرف نباید به دیواره ها بچسبه 

من خودم اینبار امتحان کردم بو نداشت مواد کیکم 

لایک نکن 

دور گیری نمیکنی

اون چطوریه ،ببین من توی توستر و سرخکن نمیپزم راستش امتحان کردم توی قابلمه روی اجاق خیلی قشنگتر درمیاد اینقد خوشگل میشه کیک زبرا فقط مشکلش این بوی بد تخم مرغه نمیدونم چرا 

مهربانی ،عشق،آرامش

من تو چنتا کلیپ دیدم موقع هم زدن توم مرغ باید چند بار دیواره های ظرفو هم بزنی برگردونی تو ظرف نباید ...

آها ممنونم اینبار امتحان میکنم من اوایل فکر کردم شاید تخم مرغا فاسد بوده بعد رفتم جای دیگه گرقتم باز تغییری نکرد 

مهربانی ،عشق،آرامش

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز