2777
2789
عنوان

خانومایی که تو کیک پختن واردن یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستشو بخوای شیر نداشتم شیرخشک ریختم ممکنه علتش همون باشه؟

ببین من خودم کشف کردم وقتی کیک رو باشید درسن میکنم بو نا میده ، واینکه زرده تخم مرغ رو نمیزنم توکیکم چون اون بو میده

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊
ببین من خودم کشف کردم وقتی کیک رو باشید درسن میکنم بو نا میده ، واینکه زرده تخم مرغ رو نمیزنم توکیکم ...

خخخخ غلط املایی دا م واییییییییییی 

با شیر 

درست 

اسی من کیک عصرانه میپزم بافتش عالی میشه اما بوی زغم تخم مرغ میده علتش چیه بنظرت

کم میزنی

انقدری بزن تخم مرغو ک کرم رنگ و کشدار بشه

محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
اون چطوریه ،ببین من توی توستر و سرخکن نمیپزم راستش امتحان کردم توی قابلمه روی اجاق خیلی قشنگتر درمیا ...

اول تخم نرغو با شکر رو دور تند بزار هم بخوره کرمی که شد وانیل بزن بزار حستبی نزدیک سه چهار دقیقه هم بخوره بعدا شیر و روغن اضافه کن اینجوری امکان نداره بوی بد بگیره 

اول تخم نرغو با شکر رو دور تند بزار هم بخوره کرمی که شد وانیل بزن بزار حستبی نزدیک سه چهار دقیقه هم ...

من دقیقا همنیطور درست میکنم ولی بو میده البته اینو بگم من شیر نداشتم بجاش از شیر خشک پسرم ریختم الان یه نفر گفت علتش همون بوده

مهربانی ،عشق،آرامش

من دقیقا همنیطور درست میکنم ولی بو میده البته اینو بگم من شیر نداشتم بجاش از شیر خشک پسرم ریختم الان ...

منم با شیر خشک درست میکروم خیلی خوب میشد واقعا نرم میشد بافتش عالی بود 

ولی خب بازم یه چند بار درست کنی قلقش دستت میاد 

من دقیقا همنیطور درست میکنم ولی بو میده البته اینو بگم من شیر نداشتم بجاش از شیر خشک پسرم ریختم الان ...

تخم مرغ هات سرد بود؟