2777
2789
چه ربطی داره امام حسین و همه یارانش هم شهید شدن یعنی خونش الکی هدر رفت؟

معلقا خانم من در مورد افسانه صحبت نمیکنم

واقعیت جور دیگه بود 

اینکه الکی پر پر شون بقول دوستموک داعشو امریکا و اسرائیل یکی ان 

الان ی فردی اونجاست ک حمایت اسرائیلو داره 

خب الکی پر پر شدن درحالی ک مردم سوریه نمک نشناس بودن

من زمان امام حسین نبودم ک الان مثل شما با قطعیت نظر بدم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
دارم اشک میریزم و کامنت میزارم .اصلا از چشماش مهربونی میبارهنمیدونم واقعا بقیه ام اینجوری حس کردن یا ...

ایشون اهل مبارزه با نفس بودن خیلی به نامحرم حساس بودن

وصیت نامه اشونم یه هفته قبل شهادتشون نوشتن قشنگه

مجرد بودن و به شهید ابراهیم هادی ارادت زیادی داشتن

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا من نفهمیدم بلاخرا اینی ک اومد سوریه رو گرفت داعشیه یا ندوستان بسیجی میگفتن داعشیهشما میگی نیست؟

گروه تحریرالشام مخالفان بشار اسدن

رهبرشون ک جولانیه پیش داعشیا رفته

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
سوریه جنگ داخلی بوده. یعنی خودشون داشتن خودشون رو میکشتن. برادرکشی.و ایران...

الان خودشون دارن خودشونو میکشن یا اسرائیل؟؟؟؟ اینکه مردمش حماقت کردن و خام شدن دلیل نمیشه که تحلیل نکنی 

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
وااقعااونجاست خوش به سعادتش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بله تهران رو ترک کردن که از گناه دور باشن رفتن نجف اونجا در حشدالشعبی کار فرهنگی رسانه ای میکردن

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

یک لبخند عجیب نشست روی لبم در حالی که بغض تو گلومه

چقدر چهره دلنشینی دارند 

انشالله که بحق خون شهدا کشورمون در امن و امان باقی بمونه تمامی حاضران در تاپیک حاجت روا بشن انشالله 

روحشون شاد باشه 🙏💐

سوریه جنگ داخلی بوده. یعنی خودشون داشتن خودشون رو میکشتن. برادرکشی.و ایران...ریپ نزنید. اگه کسی قرار ...

چرا حرف الکی میزنی داعش حمله کرده بود سر شیعه ها م مخالفین رو میبرید حرم ها رو خراب میکرد همین جولانی داعشی بود که امریکا برای کشتنش جایزه گذاشت ولی العا با لباس دیگه ای وارد شد 

ایران چی؟ برادر کشی؟ خط و نشون شون برای ایرانم حتما شوخی بود دیگه،

ی عده خوابن تا واقعا دم خونشون نیان باورشون نمیشه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
گروه تحریرالشام مخالفان بشار اسدنرهبرشون ک جولانیه پیش داعشیا رفته

خب دیگ منم میگم ک الکی جوانای وطنم پر پر شدن 

حیف این جوونا

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
معلقا خانم من در مورد افسانه صحبت نمیکنمواقعیت جور دیگه بود اینکه الکی پر پر شون بقول دوستموک داعشو ...

دوست گلم کسی که به سعادت شهادت رسید هرگز خونش به هدر نمیره. 

رهبر در همچین شرایطی میفرمایند. مقاومت قوی تر خواهد شد. نا امید نباشید. ان شا الله خون شهدا جوششی در رگ های ما خواهد بود

کاش بعضی پسرای امروزی که بیشتر وقتشون پای دخترا و مواد و الافی میچرخه ، به اینا نگاه کنن یه تکونی به زندگیشون بدن ، ادم بشن اهل بشن ، مرد بشن ، مرد زندگی ، مرد باورهای خدایی

عمر خیلی زود میگذره

عجب 
بله در نجف طلبه بودند مزارشونم وادی السلام هست

وای وادی السلام

خوشا به سعادتش