2777
2789
انشاللهاما ایا فرزندان مسئولینم حاضرن برن و بجنگن؟یا فقط شهادت مناسب مردم عادی هست

عزیزم مدافعان حرم همشون داوطلبانه میرفتن سوریه

تازه اینطوریم نبود که هر کی از راه میرسید داوطلب میشد ببرنش

سخت گیریای خودشو داشت

وااااای چه عاقبت بخیری شده این شهیدالهی که به واسطه تاپیکتون ی نگاهی امشب به همه مون بکنه

الهی آمین🤲🥲

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ایشون اهل مبارزه با نفس بودن خیلی به نامحرم حساس بودنوصیت نامه اشونم یه هفته قبل شهادتشون نوشتن قشنگ ...

چند ساله بودن؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
وااااای چه عاقبت بخیری شده این شهیدالهی که به واسطه تاپیکتون ی نگاهی امشب به همه مون بکنه

بله واقعا ان شاالله.شهادت مرگ تاجرانه است شهدا زرنگ لودن دیگه رو خودشون کار کردن و فرصت رو از دست ندادن 

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

الان تو این تاپیک دنبال چی میگردید آخه

دنبال واقعیت و حق خودمو مردمم ک عادی هستیم 

من ی جمله گفتم حیف جوانامون ک پر مر شدن

همتون بهم حمله کردید 

درحالی ک من فقط دلم سوخت برای این جوان

منم در جواب حرفای قشنگتون گفتم 

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
معلقا خانم من در مورد افسانه صحبت نمیکنمواقعیت جور دیگه بود اینکه الکی پر پر شون بقول دوستموک داعشو ...

مگه امام حسین افسانه بودن! 

سوریه در زمان جنگ ایران و عراق لوله نفت خودش رو به عراق قطع میکنه تا به ما کمک کنه اون زمان سرمایه کلانی از این راه بدست می اورده ولی بخاطر ایران چشمم رو روی اون پول میبنده پس اونها اول کمک کردن ما هم کمک کردیم در ثانی اون زمان ذولتش از ما برای از بین بردن داعش کمک خواست و ماهم رفتیم و اگر این کارو نمیکردیم باید هزینه های بالاتری رو میدادیم چون وارد کشور خودمون میشدن به قول شما نمک نشناس بودن العا هم کشورشون اسراىیل گرفته و داره بیرونشون میکنه هر کس تاوان کترهای خودشو میبینه

عزیزم مدافعان حرم همشون داوطلبانه میرفتن سوریهتازه اینطوریم نبود که هر کی از راه میرسید داوطلب میشد ...

واقعاا حیف از جوانامون

بخدا ک لیاقت زندگی قشنگتر داشتن

ار خدا میخوام اگر زندگی بعدی باشه در ارامشو خوشبختی زندگی کنن بدور از خاورمیانه و مشکلاتو جنگو های تمام نشدش

دقیقا... همونا هستند فقط شگردشون عوض شده. مثل آمریکا و اسراییل که دارن از مردم ما دلبری میکنند. تا ب ...

اره اسرائیل به سوریه گفت من فقط مشکلم اسد هست اسد رفت اما کشورشون گرفت دانشمندانشون کشت همه پیشرفتهاشون نابود کرد

چی بگم. به نظرم شما حاشیه دوست دارین. میتونین از خودشون سوال کنین

اگ تواناییو شجاعتشو داشتم اینکارو میکردم

اما متاسفانه من میترسم از کوچکترین حقم دفاع کنم چه برسه ب این سوالا

حاشیه نیست واقعیت زندگیع شما نادیده بگیر با وجدان نداشتت زندگی کن

منم ریپ نزن ممنون

واقعاا حیف از جوانامونبخدا ک لیاقت زندگی قشنگتر داشتنار خدا میخوام اگر زندگی بعدی باشه در ارامشو خوش ...

همه کسایی که تو این راه سهید شدن به ایه قران اعتقاد قلبی داشتن که میگه شهدا زنده هستن و نزد خدا روزی میخورند

اونا الان زندگیشون خیلی قشنگ تر از ماهاست و اونا هستن که باید برای ما ارزوی های خوب بکنن

همه کسایی که تو این راه سهید شدن به ایه قران اعتقاد قلبی داشتن که میگه شهدا زنده هستن و نزد خدا روزی ...

خدارو شکر❤️