بله عزیزم تو اون دوران شرایط اینطور ایجاب میکرد ک جانفشانی کنن بیرون از مرز چون خود سوریه م کمک بچه ها بود اما وقتی دیدن خودشون حاضر نیستن دفاع کنن از کشورشون نمیشد ک بچه های ما پیشمرگ اونا بشن فک کردن نقل و نبات میارن براشون حالائم پشیمونن ولی سودی نداره
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔 ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔 کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛ تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
سوریه ام ک جور دیگ شدفقط جونای ما ک پر پر شدن الکی
اصلا هم الکی نبود اون روز به وظیفه شون عمل کردن امروزم همینطور این جمله خودش داغ رو دلشونه دیگه نگو
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
اصلا هم الکی نبود اون روز به وظیفه شون عمل کردن امروزم همینطور این جمله خودش داغ رو دلشونه دیگه نگو
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
دارم اشک میریزم و کامنت میزارم .اصلا از چشماش مهربونی میبارهنمیدونم واقعا بقیه ام اینجوری حس کردن یا ...
نه واقعا خیلیییییی معصوم بود منم بند دلم پاره شد
الهی که ی نگاهی به همه مون بکنه
هرکی میبیته ی صلوات مهمونش کنه