2777
2789
عنوان

معلمی که اهل شوخی نباشه میتونه موفق بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 38 پست

حتی تو تدریس مجازیم دبیرایی که یکم نمک دارن طرفدار بیشتری دارن من دانشجوام استادایی که یهو شوخی میکنن و سریع جمع میکنن و برمیگردن جو کلاس کلی خاطرخواه دارن یسریا کلا جدی و حوصله سر بر یسریام کلا شوخ که بچها سریع کلاسو دست میگیرن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
والا بخدا این معلما موفقرنکسی که واقعا درسخون باشه میره سمت معلم درست و جدینه دلقک

خب شماها هدف تون پزشکی بوده ما مدرسه میرفتیم پاس شبم فقط 😕😂

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شماها هدف تون پزشکی بوده ما مدرسه میرفتیم پاس شبم فقط 😕😂

آخرش هم مردم از همون به قول خودت دانشجو پزشکی واسه معلم گرفتن مشورت میگیرن و کلاسشو میرن

وگرنه استنداپ کمدی که همه جا کلیپش هست میشه رایگان دید

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
آخرش هم مردم از همون به قول خودت دانشجو پزشکی واسه معلم گرفتن مشورت میگیرن و کلاسشو میرنوگرنه استندا ...

آدمای میانه رو همیشه بهترینن نه به قول شما کمدین نه خشک ☺️

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
حتی تو تدریس مجازیم دبیرایی که یکم نمک دارن طرفدار بیشتری دارن من دانشجوام استادایی که یهو شوخی میکن ...

منم مشکل دارم نمیدونم چقدر میشه حرف اضافه زد سر کلاس 

یا شوخی سرکلاس شامل چه شوخیی میشه یعنی چی اصلا

معلم باید جامع الشرایط باشه

اینو میشه جایی خوند یادگرفت

همش همینو میگن ما که پیغمبر نیستیم خدا الهام کنه بهمون

فقط مدرسه توقع داره کلاسو مدیریت کنیم ولی هیچ جا یک کلمه توضیح ندادن چطوری

همه معلما با استعداد خودشون کار میکنن نه چیزی که یادگرفتن

شوخی سر کلاس رو نمیپسندم چندین دانش آموز با تربیت و طرز فکر متفاوت میان سرکلاس هر کسی ی برداشت متفاوت داره از شوخی  و اینکه تهش بچه ها زیاد جدی نمیگیرن معلمی رو ک زیاد باهاش راحت باشن 

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق

دور از جون دلقک بودنی که بعضیا میگن نه 

ولی من به شخصه وقتی معلم وسط تدریس یکی دو دقیقه با بچه ها صبحت کنه و ی بحث خارج درس بکنه یکم ذهنم نفس میکشه و ادامه درسو بهتر میفهمم 

در حد یکی دو دقیقه کافیه واقعا کلاس خیلی خشک باشه آدم کلافه میشه 

من همه جور معلمی داشتم و موفق بودن ولی ویژگی اصلیشون این بوده که کارشون و منظم و دقیق انجام میدادن 

مدرسه تیزهوشان میرفتیم 

حتی یک معلمی داشتیم خیلی خانوم ارومی بود ولی مودب و محترم با بچه ها صحبت میکرد ولی خیلی خانوم ارومی بود بچه ها خیلی دوستش داشتن سخت گیریشم داشت نمره کم میگیرفتی هم بهت نمره کمت و میداد

پسرش پزشک شد

یه معلمم داشتیم خیلی سخت گیر بود ولی درس دادنش عالی بود و دلسوز بود ولی اصلا شوخی و اینا نمیکرد ... بچه ها دویتش داشتن بعصیا سالای اول دوم از سخت گیریش ناراحت بودن بعد سالای اخر نزدیک کنکور فهمیدیم چه لطفی درحقمون کرده ‌... تقریبا با درس دادن اون به کتاب کمک درسی احتیاج نداشتیم و شیمی رو ۷۰ درصد تو کنکورزدم

البته ما ندرسه تیرهوشان بودیم و بچه ها درسخون بود

خب یه کم انعطاف داشته باشید

انعطاف در چه موردی اخه

بچه ها میگن کلاس خسته کنندس

درحالی که استراحت هم بهشون میدم

حالا دبیر یک درس ساده هم میشناسم که یک دقیقه هم استراحت نمیده ولی سرکلاسش همه حرف گوش کنن

من قدرت ندارم بنظرم تا انعطاف 

من شوخمکلاسم خشک نیستبهترین نتیجه رو میگیرم از بچه‌هابا جون و دل گوش میدن و حواسشون هستفقط باید بازم ...

فکر نمیکردم هیچ معلمی عاشق کارش باشه..

حتی روز معلم تبریک روز معلم که خانوادم میگن من ناراحت میشم چون خودمو معلم نمیخوام بدونم هروز میشمرم تا ۳۰سال دیگه تمام بشه

این شوخی که میگن چیههههه

تروخدا چندتا مثال بزنید برام

شماهم بعد ۲ماه شروع میکنید به لبخند و شوخی

یاازهمون روز اول لبخند و خنده دارید باهاشون

من همه جور معلمی داشتم و موفق بودن ولی ویژگی اصلیشون این بوده که کارشون و منظم و دقیق انجام میدادن م ...

منم خیلی ارومم

اون خانوم درسشو میداد و میرفت؟یعنی هیچی ارتباط نگرفت باهاتون؟

لبخند و خنده درچه حد بود؟

من یک درس حفظیه بچه ها از سختگیریم خوشحال نمیشن میگن هروقت خودمون بخوایم بدون توضیح شما هم همه رو میفهمیم لازم نیست اینهمه سخت گرفت

استراحتم میداد بهتون؟

اخه من وسط درس استراحت میدم کلاس میره هوا مزاحم کلاسای دیگه میشن