2777
2789
عنوان

معلمی که اهل شوخی نباشه میتونه موفق بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 33 پست
شوخی سر کلاس رو نمیپسندم چندین دانش آموز با تربیت و طرز فکر متفاوت میان سرکلاس هر کسی ی برداشت متفاو ...

منم خودم دانش اموز بودم معلمی که باشوخی سربه سر بچه ها میذاشت دوست نداشتم..

ولی چرا همه بهم میگن کلاست خستمون میکنه

روش تدریسمم مشکل داره شاید که همش توضیح میدم فقط و حرف میزنم

مشکل منم همینه خشک نبودن اگر خندوندن و شوخی نیست چیه خب

منعطف بودن

اگر شوخی کردن که البته زشت نبود شماهم بخندی باهاشون 

گاهی‌وقتها یکم نصیحت‌تجربه وتعریف کردن خاطراتت هم خوبه مثل یه تایم استراحت کوچولو میمونه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم خیلی ارومماون خانوم درسشو میداد و میرفت؟یعنی هیچی ارتباط نگرفت باهاتون؟لبخند و خنده درچه حد بود؟ ...

نه راستش ارتباط خاصی باهاش نگرفتیم ولی بی حاشیه بود درسش و میداد و میرفت ماهم دوستش داشتیم و همه بهش احترام میذاشتن دبیر زیست هم بود یک درس مهم ...

به نظرم یه جاهایی با بچه هاراه بیا اگه درست سخت نیست یه جاهایی سخت بگیر یه جورایی اچمز بشن ندونن باید ایراد بگیرن یا داره خوش میگذره... اگه گفتن خسته میشیم بگو به هرحال درس خوندن زحمت داره و بدون زحمت نمیشه به جایی رسید... ادم باید به خودش فشار بیاره

البته ما مدرسه تیرهوشان بودیگ و راستش واقعا من تازه تفاوتارو فهمیدم ..میبینم بچه های الان چه قدر غر میزنن و طلبکارن

مطمئت باش اگه ساده بگیری هم بعضیا میگن معلممون درس نمیداد کلاس شده بود فضای مسخره بازی... زیاد به حرفاشون توجه نکن ولی یه حد متعادل و درنطر بگیر تا کم کم تجربه کسب کنی و دستت بیاد 

منم خودم دانش اموز بودم معلمی که باشوخی سربه سر بچه ها میذاشت دوست نداشتم..ولی چرا همه بهم میگن کلاس ...

سعی کن بچه هارو مشارکت بدی... گاهی ازشون تعریف کن... البته بینشون فرق ندار باعث میشه هم اون دانش اموز منفور بشه هم شما...به نطرم مشارکت دادن بچه ها تو مباحث میتونه اونارو یکم فعال تر کنه...گاهی میتونی ازشون درباره تجربه موفقشون تو درس بمرسی که برای بقیه بگن ... البته حواست باشه مهربونیت و لطفت تبدیل به وطیفه نشه و توقع بیجا براشون ایجاد نکنه