2777
2789
عنوان

معلمی که اهل شوخی نباشه میتونه موفق بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 18 پست

حتی تو تدریس مجازیم دبیرایی که یکم نمک دارن طرفدار بیشتری دارن من دانشجوام استادایی که یهو شوخی میکنن و سریع جمع میکنن و برمیگردن جو کلاس کلی خاطرخواه دارن یسریا کلا جدی و حوصله سر بر یسریام کلا شوخ که بچها سریع کلاسو دست میگیرن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
والا بخدا این معلما موفقرنکسی که واقعا درسخون باشه میره سمت معلم درست و جدینه دلقک

خب شماها هدف تون پزشکی بوده ما مدرسه میرفتیم پاس شبم فقط 😕😂

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شماها هدف تون پزشکی بوده ما مدرسه میرفتیم پاس شبم فقط 😕😂

آخرش هم مردم از همون به قول خودت دانشجو پزشکی واسه معلم گرفتن مشورت میگیرن و کلاسشو میرن

وگرنه استنداپ کمدی که همه جا کلیپش هست میشه رایگان دید

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
آخرش هم مردم از همون به قول خودت دانشجو پزشکی واسه معلم گرفتن مشورت میگیرن و کلاسشو میرنوگرنه استندا ...

آدمای میانه رو همیشه بهترینن نه به قول شما کمدین نه خشک ☺️

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔