2777
2789
عنوان

یه سیاست خیلیییی مهم زنانه

132 بازدید | 13 پست

خانوما یه سوالی داشتم

وقتی شوهر یا نامزدتون کاری که میخواینو انجام نمیده چه واکنشی باید در مقابلش داشت؟ عصبانی شد یا بی تفاوت یا چی؟

مثلا فکر کنید شما نوبت دکتر دارید و شوهر یا نامزدتون میگه من عزیزم من فردا میرسونمت و وقتی فردا میشه اصلن به روی خودش نمیاره و میزاره دقیقه ۹۰ که دیرت شده و دیگه اسنپ گرفتی و رفتی میگه حالا من میخواستم برسونمت( یعنی یه جوری از سر خودش باز میکنه)

واکنش درست چیه اینجور موقع ها؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وادار میشه انجام بده

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
فکر خوبیه ولی اگه سری های بعد گفت نمیتونم نمیام چی حالا؟

بستگی داره

اگه برام مهم باشه که با اون باشم مسلما توی حرفها و تعریفهام بهش میرسونم که دوست دارم باشه

مثلا میگم سری قبل باید میرفتم از پایین مطب کارت میکشیدم گفتم کاشکی تو بودی یا دو ساعت منتظر نشستم و گفتم کاشکی تو بودی با تو صحبت می‌کردم یا میرفتیم قدم میزدیم

اگه به دنبال تلافی باشم، دوجا رو بدون اطلاع‌ش میرم و اگه اعتراض می‌کرد میگفتم فکر کردم دوست نداری بیای