2777
2789

هر شب ببخشیدا مشروب میخوره 

امشب صدام زد بیا ک حالم بده 

ی پلاستیک تحویلش دادم گفتم تو این بالا بیار 

اومدم تو اتاق 

بخش محل ندادم 

بدم میاد هر شب هر شب 

تعلیق کنید لطفا حالم ازین جو بهم میخوره

ی تاپیک زدم هزاران بد و بیراه زشتههههه به قران زشتهههه 

من اصلا با بیست تا پسر برم بیرون شماااا تا وقتی ندیدی من کاری کنم برچسب بد نزن 

من حتی باهاشون دستم ندادم

میگن فورسام.. اون یکی میگ این خود ایدزه

یا میگ با مرد متاهل دوسته.. من گفتم این یارو همکلاسیمه متاهله با دخترا شوخی دستی و اینا میکنه به من ربطی نداره فعالیت اون اقا و دخترای دیگ 

وقتی با اکیپ میریم بیرون ک ۹ نفر مجردن این اقا میاد به من ربطی نداره 

دو نفره نرفتیم

زشته نکنین دو روز دیگ دخترا و بچه ها و خودتون قضاوت میکنن و میگن خراب 

اقا باشه من خراب تعلیقم کنید

یه خرابو تعلیق کنین سایتتون تمیز شه

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی با قرص قاطی باشه اینطور میشه

بگو حداقل از جای مطمئن بخر

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

تعلیق کنید لطفا حالم ازین جو بهم میخورهی تاپیک زدم هزاران بد و بیراه زشتههههه به قران زشتهههه من اصل ...

هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.

باید با توجه به طرف مقابل حرفاتو گزینش کنی.

بعدشم هنوز نفهمیدی خیلیا چقدر بقیه رو جاج میکنن

تعلیق کنید لطفا حالم ازین جو بهم میخورهی تاپیک زدم هزاران بد و بیراه زشتههههه به قران زشتهههه من اصل ...

عزیزم خودت تو تاپیکت نظر خواستی و مردمم همیشه ب خودشون اجازه میدن هر حرفیو بزنن 

مجازی همینه کلا 

اگه فک میکنی کارت درسته ک اصن نیازی نیست نظر بخوای طبیعتا چون از درستی کارت مطمئنی