2777
2789
عنوان

کیا دلشون گرفته از بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 131 پست
برای افزایش روزی شب ها سوره واقعه بخوان دوشنبه و چهارشنبه ها چهل بار سوره تکاثر

میخونم عزیزم یکماهه

قیامت بی حسین معنا نداره 🖤درآرزوی کربلاتم یاحسین 🌹🌹

دوست داری عزیزم خودت کاری و شروع کنی که کمک حال همسرت باشی

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من لباس غمم نیست خواهرام میدن بهم حتی شب یلدا موندم چطور بچه هامو بپیچونم تو جمع نریم آخه جاریام گفت ...

اره بابا نری بهتره 

خرج خودتون دو تومن نمیشه 

ی شام و یکم تنقلات بزار خانوادگی بهتره

خونه ای ک خریدیم ۱میلیاردو ۳۰۰ ماشینمونم پراید الانم خرابه حداقل اسنپ بره شوهرمم خودمم ک نه هنری ن چ ...

انقدد خانمایی زیادن که مثلا لوبیاسبز و باقالی اینا بسته بندی میکنن میفروشن یا رب خونگی و...

شما تنبلی وگرنه میتونی کمک خرج باشی

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

دوست داری عزیزم خودت کاری و شروع کنی که کمک حال همسرت باشی

آخه چه کاری من حماقت کردم بچم کوچیک بود و غریب بودم شوهرم تازه رفته بود سرکار پول مهدو نداشتم دانشگاهم ول کردم الان حتی بخام مدرک دیپلممو بدن ۵۰ میل جریمه میخان ادامه هم نمیشه بدم 😭😭😭

میگم کاش ی کمپینی میبود همه هربارواسه یکی پول جمع میکردن میدادن کارش راه میفتاد ازبس سخته دیوونگی می ...

خیلی سخته 

من هم از تنهایی خسته شدم هم از بی پولی 

از همه چی خسته ام

دارم دق میکنم هرسال میگم شاید بهترشه ولی بدتر میشه اونقد تو غذاپختن و میوه خریدن مراعات میکنم آخرش ه ...

و منی ک ده ساله ن خونه داریم ن ماشین.من ک خسته شدم هرچی درمیاریم یاکرایه میره یا پول پیش 

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

خیلی سخته خیلییییی

منم به سه تا بچه اینقد ناراحتم اینقد ناراحتم که نمیتونم به شوهرم بگم گوشت نداریم 

لعنت بهشون ۳ماه بیکار بود ۳ماه پیش رفت سرکار هنوز ی ریال بهش ندادن واقعا کم آوردیم

آخه چه کاری من حماقت کردم بچم کوچیک بود و غریب بودم شوهرم تازه رفته بود سرکار پول مهدو نداشتم دانشگا ...

میتونی تو خونه کنار بچه هات کار کنی بدون نیاز به هیچ مدرک خاصی 

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
انقدد خانمایی زیادن که مثلا لوبیاسبز و باقالی اینا بسته بندی میکنن میفروشن یا رب خونگی و...شما تنبلی ...

عزیزم شهر ما انقد راحت نمیتونی اینارو بفروشی بعدم با بچه کوچیک نمیتونم من نقاشی و کاردستی اینام خوبه تو دیوارم آگهی زدم اما هرکی میپرسید اینکار چقد یه قیمت کم هم میگفتم عجیب بود واسشون دیگه دلسردم کردن

عزیزم شهر ما انقد راحت نمیتونی اینارو بفروشی بعدم با بچه کوچیک نمیتونم من نقاشی و کاردستی اینام خوبه ...

پارچه نویسی قبول کن خیلی در امد داره

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
عزیزم شهر ما انقد راحت نمیتونی اینارو بفروشی بعدم با بچه کوچیک نمیتونم من نقاشی و کاردستی اینام خوبه ...

چی بگم والا

به نظر من نشین خونه،با سوره و دعا و فلان هیچی حل نمیشه باید کار کنی

هرچند صبح تا شبم کار کنیم زورمون به تورم نمیرسه

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

خیلی سخته خیلیییییمنم به سه تا بچه اینقد ناراحتم اینقد ناراحتم که نمیتونم به شوهرم بگم گوشت نداریم ل ...

بخدا خستگی همسرم ومیبینم وحقوقشو دیوانه میشم لعنتیا حقوق عادلانه هم نمیدن

تاپیک اخرمم در این باره بود همه تحت فشاریم جوونیم تباه کردن

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .