2777
2789

مادر وپدرم ۳۱ ساله از هم جدا شدن.من سالهاست مادرم رو ندیدم.حتی آدرسی هم ازش ندارم.چند روز پیش داشتم با پدرم حرف میزدم.راجب قدیما.پدرم تعریف کرد.درمورد یه دایی دیگه هم گفت.که چه اتفاقاتی افتاد.من تا الان فکر میکردم یه دایی دارم.ولی فهمیدم یه دایی دیگه دارم.به خواهر بزرگم هم گفتم.اونم نمیدونست.من کلا مادرم و خانوادش رو با فامیلاش رو سالهاست ندیدم.اگه ببینمشون هم نمیشناسمشون.من و خواهرم خیلی سختی کشیدیم.گاهی خواهرم که ناراحتی میکنه.بهش میگم حق داری ولی تو تنها نیستی.منم مثل تو گاهی غصه میخورم.خودت رو ناراحت نکن.😞

چه یکی چه چندتا 

یکی از یکی به دردنخورتر

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تقریبا این وضعیت رو دارم بااین وجود که خواهر ندارم 

و پیش مامانم بزرگ شدم 

بااینکه ازدواج کردم خیلی تنهام 

خیلی زندگی بهم فشار آورد و همچنان فشار میاره 

کاش زندگیامون اینجوری نبود اسی

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
پدر ومادرت چی؟ آره بعضیا زندگیشون خیلی سخته.

مامانم هست بابام ولم کرد و رفت چند ساله ندیدمش 

خیلی اذیت شدم تا بزرگ شدم 

کاش میمردم 

این زندگی رو نمی‌خواستم 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.