2777
2789
عنوان

کیا دلشون گرفته از بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2656 بازدید | 131 پست
میتونی تو خونه کنار بچه هات کار کنی بدون نیاز به هیچ مدرک خاصی

یه مدت تو دیوار زدم خمیر سموسه پکوره اونقد مردای بیمار مزاحم میشدن شوهرم نزدیک بود گوشی وبشکنه

قیامت بی حسین معنا نداره 🖤درآرزوی کربلاتم یاحسین 🌹🌹

من

چرا سه تا بچه اوردی

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مدت تو دیوار زدم خمیر سموسه پکوره اونقد مردای بیمار مزاحم میشدن شوهرم نزدیک بود گوشی وبشکنه

چرا تو دیوار 

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
بخدا خستگی همسرم ومیبینم وحقوقشو دیوانه میشم لعنتیا حقوق عادلانه هم نمیدن

منم دقیقا دلم میسوزه عصبی میشه میگم چرا عصبی میشی اینا بعدش میگم بریدم دیگه بریدم

لعنت بهشون لعنت بهشون نپوشیم چی بخوریم بچه نداریم بچه میفهمه

بقرآن ۱مهر رفت سرکار هنوز ی ریال حقوق ندادنش

نمی دونم شهرتون کجاس ولی بالاخره یه کار معمولی که مدرک نخواد گیر میاد! مثلا مهدکودک برید آشپزی و نظافت بچه ها یا قالیبافی یاد بگیری تو خونه بباف

با غصه کاری پیش نمیره، فکر کن چکار میتونی انجام بدی!

تعجیل در فرج امام زمان (ع) صلوات. خدایا نایب به حق امام زمان و زعیم شیعه امام خامنه ای عزیزم رو تا ظهور حجت در پناه خودت حفظ کن و دشمنان کشورم رو یا هدایت کن یا نابود. خدایا منو تو ظهور امام زمانت سهیم کن، آرزومه دنیای بعد از ظهور حجتت رو ببینم ان شاءالله   

من مدتیه مشاور محصولات مراقبتی و پوست مو شدم خدارو شکر خیلی راضیم

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧

من از بی پولی دلم نگرفته ولی از اینکه پدرم تو سن ۵۰ سالگی هم باید کار کنه خیلی دلگیرم و ناراحتم بابتش

گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

منم دقیقا دلم میسوزه عصبی میشه میگم چرا عصبی میشی اینا بعدش میگم بریدم دیگه بریدملعنت بهشون لعنت بهش ...

میفهمم چی میگی با مغز استخونم😭 

قیامت بی حسین معنا نداره 🖤درآرزوی کربلاتم یاحسین 🌹🌹

ولی اعتقادم اینه یه سال بخور نون و تره 

یه عمر بخور نون و کره 

بالاخره بعد هر سختی یه نفس راحتی هست 

باید سختی کشید تا به جایی رسید میگذره

لرم ☺سپاس خدایی که مرا لر آفرید ☺بینِ تکه سنگ ها مرا دُر آفرید ☺نه مهاجر و گدای اصالت ☺مرا اصیل و با دستِ پُر آفرید😍❤