2777
2789
عنوان

خرید خونه کوچیک تو پایین شهر یا رهن خونه خوب تو بالاشهر

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 50 پست
به قیمت خراب کردن آینده ی بچه هام؟یعنی درست اینه بخرم؟واقعا نمیدونم باید چیکار کنم😔

این چه حرفیه میزنی من نمیدونم اون محله تا چه حد داغون  ولی صرفا رفتن به محله بالا شهر تضمین آینده بچه ها نیست

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیشه گلم.بهش فکر کردیم،اما جور در نمیاد.دیگه پولی نمی مونه که بخوایم باهاش بریم خونه رهن کنیم.دست ک ...

پس رهن بالاشهر انتخاب درست تریه

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

حتما خونه رو بخرید به این فکر کنید چندسال دیگه شاید نتونید رهن بالاشهررو جور کنید دراون صورت باید بیایدهمون پایین شهر مستاجر بشیدولی اگه خونه رو بخرید شاید دوسه سال دیگه تونستید بدید رهن برید بالاشهر رهن رهن کنید

میشه برای خونه دارشدنم دعا کنی مهربونم  
آره.میتونم هرسال پول بذارم رو پول رهن خونه.یعنی میتونم همون خونه بمونم

اگه میتونی باز میشه بری رهن.ولی حواست باشه نجومی میرن رو رهن ها.اگه اینقد داری خب خونه بخر.ولی مدرسه رو بالاشهر ببر

دقیقا.مشکل اینجاست که نمیتونم بین این دو انتخاب کنم اما هرجور حساب میکنم عقلم میگه رهن خونه تو جای خ ...

۲۰ساله ازدواج کردم .اون زمان ها که انگار همین دیروز بود خودموجای بهتری تو شهرم زندگی می کردم .بعد ی جا ومحله دیگه که زیاد اسم خوبی درآورده بود خونه گیر میومد خونه دوطبقه گیر میومد مثلا ۳۰میلیون نخریدم به شوهرم گفتم .نه خیر نن نمی خوام .اونجا بدم میاد وال وبلاگ، شوهرم می گفت بابا می خریم میدیم اجاره، خودمون همین جا می مونیم خر شدم قبول نکردم .تمام این سالها اصلا بچه هام که دوتا پسر هم بودن .آنقدر کلاس ومدرسه تا ساعت ۴بعد از ظهر وسرشون شلوغ بود که اصلا وقت نمی کردن تو کوچه ومحل وهمواره برن ‌با ماشین می رفتیم ومیومدیم .با آنکه پدرشون همیشه راه دور کار می کرد .الانم .بهت پیشنهاد می کنم اگه تو وشوهری باهم روبرویت بچه ها تفاهم دارین .هر جایی که باشین مهم نیست شاید سخت باشه .ی کم .اما خانواده مهمترین جایگاه شخصیت سازی وتربیت بچس .خونه روبخر .همونجا هم بمون اما بچه هات روبا کلاس ومدرسه سرشون رو شلوغ کن .بالاشهر کارا وخرید وتفریحاتون روبکنید،تامام

دقیقا.مشکل اینجاست که نمیتونم بین این دو انتخاب کنم اما هرجور حساب میکنم عقلم میگه رهن خونه تو جای خ ...

آخه چند سال بعد ارزش پولت میفته

من خودم مرکز شهر خونه خریدم 

راضی نیستم از آدماش...

کل خانوادم و فامیلام شمال شهرن...

البته یه سری فامیل داشتیم میگفتن مرکز شهر عمرااا و فلان و...

الان همونا از شمال شهر برگشتن مرکز شهر تا بتونن فقط خونه نقلی تو همون مرکز شهر اجاره کنن....

والا از من پولدار تر خانواده هامون نیست ولی کندم از همه اومدم از تهران بیرون ویه شهر دیگه خونه خریدیم الان خیلی اوضاع بهتره 

اگه میخواستم به خانواده ها نگاه کنم که هیچی 

مامانم فقط تنها ۱۰۰میلیارد دارایی داره بابامم جدا ولی من وقتی ازدواج کردم خودم بودمو شوهرم

۲۰ساله ازدواج کردم .اون زمان ها که انگار همین دیروز بود خودموجای بهتری تو شهرم زندگی می کردم .بعد ی ...

عزززیزم.ممنون وقت گذاشتی و تجربه ت رو بهم گفتی عزیزدلم😍😘🌹.سپاسگزارم‌.ممنون نظرتو کامل شرح دادی

آخه چند سال بعد ارزش پولت میفتهمن خودم مرکز شهر خونه خریدم راضی نیستم از آدماش...کل خانوادم و فامیلا ...

امان از این تورم😔عزیزززم‌.ممنون کامنت گذاشتی .برات بهترینارو آرزو میکنم🌹