2777
2789
عنوان

خرید خونه کوچیک تو پایین شهر یا رهن خونه خوب تو بالاشهر

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 50 پست
اونوقت توپیری هم مستاجر میمونی همین بچه وقتی وقت ازدواجش رسید بهت سرکوفت میزنه بالاخره خاستگار بیاد ...

دقیقا.مخصوصا تو سن ازدواج بچه ها خیلی مهمه که اونموقع صاحب خونه هستی یا نه .البته متاسفانه.مرسی که نظر دادی گلم🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزززیزم.ممنون وقت گذاشتی و تجربه ت رو بهم گفتی عزیزدلم😍😘🌹.سپاسگزارم‌.ممنون نظرتو کامل شرح دادی

قلب منی ،به خاطر صفحه کلید بعضی کلمات درست نوشته نشدن .ی جا نوشتم .اگه تو وشوهری همدل وهمراه باشین توتربیت بچه ها وپشتت باشه ‌زیاد فرق نمی کنه کجا زندگی کنی .چون خانواده وپدر خیلی مهم هستن تو نوع رفتار وکردا بچه ها.من شوهرم پشتم نبود همیشه هم راه دور بود .اگه پشتم بود بچه هام روتومدرسه دولتی میزاشتم درس بخونن وبرام خرید خونه مهمتر بود .اما ...سال دیگه نمی دونم برا خونه باید چیکار کنیم ۲۰ساله مستاجرش. هیچوقت زندگی نکردم .همه دارن برا آینده بچه هاشون سرمایه گذاری می کنن وبه فکر جهیزیه ومال واموال بعد ازدواج بچه هاشون من فقط ۱۰۰میلیون پول پیش خونه دارم😭😭کسایی که بعد من ازدواج کردن همه سالهاست خونه دارن .باغ دارن ،وزمین اضافی دارن ومننننن

دقیقا.مخصوصا تو سن ازدواج بچه ها خیلی مهمه که اونموقع صاحب خونه هستی یا نه .البته متاسفانه.مرسی که ن ...

پسر بزرگم ۱۸سالشه گریه می کنه مامان همه دوستام باباهاشون براشون این کار رومی کنن یا طبقه دوم خونشون رو دادن پسرشون ،یا زمین بهشون دارن اونوقت ما مستاجریم

بری مستاجری حالا حالاها مستاجری و این بیشتر تو روحیه بچت تاثیر میذاره. ولی اگه بخری تا چند سال دیگه پول جمع میکنی خونتو عوض میکنی میری یه محله بهتر

پارسال که صابخونه بهمون گفت پاشید پسرم انقدر غصه میخورد و احساس کوچکی میکرد. ما هم پولمون را داده یودیم یه جا پیش خرید توان اجاره تو اون محله را دیگه نداشتیم و با غم و غصه اومدیم چندتا محل پایین تر تو یه خونه قدیمی که اجاره کمتر بدیم بتونیم پول خونه نیم ساختمون را جور کنیم همش از بچم خجالت میکشم. هرچند اینجا دوست پیدا کرده ولی دلش هنوز اونجاست

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏