2777
2789
عنوان

خرید خونه کوچیک تو پایین شهر یا رهن خونه خوب تو بالاشهر

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این وضعیت اقتصادی خرید خونه

چون بعدا پولت بی ارزش میشه باید برگردی پایین شهر و اونجا مستاجر باشی ک خب این برا شما فاجعه است 

اگه میتونی بچه ها رو کلاسای مختلف بنویس خودت نظارت کن مدرسرم بفرست غیرانتفائی 

خب اگه بالاشهر آرامش بیشتری داری رهن کن ، نمیدونم با این وضع گرونی هم سال های آینده با پول رهنت نه تنها خونه نمیتونی بخری بلکه همون رهن هم میره بالا تر ... چون ثبات نیست تورم زیاده  بازم هرجا ارامش و امتیت بیشتری داره برو 

ممنون میشم دلیلاتم بگی عزیزم

دقیقا به همون دلایلی که گفتی بالاشهر آره

و به همون دلایلی که نوشتی پایین شهر نه

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

به قیمت خراب کردن آینده ی بچه هام؟یعنی درست اینه بخرم؟واقعا نمیدونم باید چیکار کنم😔

آدمای بد همه جا هستن چه بالا چه پایین 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

به قیمت خراب کردن آینده ی بچه هام؟یعنی درست اینه بخرم؟واقعا نمیدونم باید چیکار کنم😔

نه نخر اگه میدونی آیندشون خراب میشه

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوست عزیز ، قبل از ریپ زدنم امضامو بخون.کامنت هایی که دعوا ،بحث،توهین،تهمت و...این‌چیزاست رو حتی تا آخر نمیخونم واصلا اهمیتی نداره واسم☺️واسه تو دلیم دعا کنید🥰💜❗درخواست دوستی قبول نمیکنم❗

هر دو 🫥پایین شهر آدماش رو مخن باید هرروز زجر بکشی اما امنیت مالی داریبالاشهرم اعصابت راحته حس خوب د ...

دقیقا.مشکل اینجاست که نمیتونم بین این دو انتخاب کنم 

اما هرجور حساب میکنم عقلم میگه رهن خونه تو جای خوب 

خیلیا به خاطر بچه هاشون و آیندشون مهاجرت میکنن یه کشور دیگه.همه سختیاشو به جون میخرن.اما من نمیتونم محل زندگیمو تغییر بدم.فقط به خاطر اینکه خونه به اسممون قرار نیست باشه.واقعا نمیتونم تصمیم بگیرم