2777
2789
من واقعا تو گفتار بی سیاستمخیلی حاضر جوابی میکنمجواب های دندون شکنمتاسفانه حتی اگر مقصر نباشم هم‌ مق ...

دختر گلم وقتی زورت نمیرسه باید ساکت باشی اگه یبار کسی کتکت بزنه دفع بعد براش عادی میشه 

بحث نکن مگه دشمنته که جواب دندانشکن بدی بیا نتیجه اش شد کتک 

پس فردا هم جواب شوهر و مادرشوهرو دندان شکن می خواهی بدی 

باید طوری رفتار کنی که کسی جرات نکنه بگه بالا چشمت ابرو با سیاست باش جذبه داشته باش

با دعوا و بحث کسی به خواسته اش نمیرسه 

اره کتابخونه عمومی زیاد میرمبعدشم دانشگاه و الفرارخانواده فقط از دور خوبه

اگه اهواز باشی و کتابخونه عمومی

قطعا من دیدمت 🌚😅

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم مادرم یبار نامزدیم جوری زد گوشوارم از گوشم کنده شد سر اینکه نامزد بودم روز اول عید با همسرم رفته ...

چقدر سخت واقعا ادم جلوی نامزدم خیلیییی خورد میشه من خودم الان با اینکه بهش نگفتم ولی خیلی غرورم از درون شکسته

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

اره کتابخونه عمومی زیاد میرمبعدشم دانشگاه و الفرارخانواده فقط از دور خوبه

دقیقا کاش میشد از تو گوشی در بیارمت بغلت کنم🫂

اصن برو کتابخونه عمومی

از صبح تا شب

شامم خودت درست کن نهارم خودت بپز اندازه خودت

ببر با خودت

برسی خونه بخوابی

هعی…

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
اگه اهواز باشی و کتابخونه عمومیقطعا من دیدمت 🌚😅

نه اهواز نیومدم کتابخونه

ی شهر کوچیک دیگ😁

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

چقدر سخت واقعا ادم جلوی نامزدم خیلیییی خورد میشه من خودم الان با اینکه بهش نگفتم ولی خیلی غرورم از د ...

برات ارزو میکنم نامزدت ادم خوبی باشه و اذیتت نکنه

و بتونی لااقل بعد از ازدواج رنگ خوش زندگی‌و ببینی دختری 🥰

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
دقیقا کاش میشد از تو گوشی در بیارمت بغلت کنم🫂اصن برو کتابخونه عمومیاز صبح تا شبشامم خودت درست کن نه ...

مرسی از مبحتت جونم😍خداروشکر اگ زندگی سخت هست ولی دوستای خوبی تو نی نی سایت دارم

اره همینکارو میکنم فدات شم

خداحفظش کنه عزیزم قدرش رو بدون

عزیزم علت این که از چهره ی خودت متنفری

یا این که یهچیز دوست داشتنی تو خودت نمیتونی پیدا کنی 

تحقیر های مادرته

احتمالا مادرت همیشه تورو مقصر میدونسته و میدونه

شاید حتی بقیه اعضای خانوادت

برات ارزو میکنم نامزدت ادم خوبی باشه و اذیتت نکنهو بتونی لااقل بعد از ازدواج رنگ خوش زندگی‌و ببینی د ...

مرسی گلم خداروشکر خیلیییی خوب و با محبته😍

چقدر سخت واقعا ادم جلوی نامزدم خیلیییی خورد میشه من خودم الان با اینکه بهش نگفتم ولی خیلی غرورم از د ...

من بهش نگفتم شانس اوردم روز دوم عید کار واسش پیش امد تا سیزده ب در رفت خالم امد کلی مامانمو دعوا کرد  گوشوارمو برد درست کرد اورد  مجردی مزخرفی داشتم هیچوقت دلم نمیخاد دوباره برگردم ب زندگی قبلیم 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من سلطان کتک خوردنم🥲

شاید هم سلطان زبون درازی باشی ؟

مامانای بدبخت اینقدر  شوهر حرصشون میده که دیگه چوب خطشون واسه زبون درازی های بچه پره .

یه کم مادرت رو درک کن  کوتاه بیا  وقتی عصبانیه جوابشو نده.

اگر همیشه حاضر جواب باشی و زبون درازی کنی  همین کتک هارو شوهرت بهت میزنه.

پس رو مهارتهای اجتماعی و مهارتهای زندگی بیشتر کار کن .

بعضی مادرها هم  واقعا غیر منطقی هستند بهتره باهاشون دهن به دهن نشیم. تو کارهای خونه کمک بدیم چون وظیفه داریم .بهش احترام بزاریم چون وظیفه ماست .

این نیز بگذرد .....
عزیزم علت این که از چهره ی خودت متنفرییا این که یهچیز دوست داشتنی تو خودت نمیتونی پیدا کنی تحقیر های ...

شاید جالب باشه برات عزیزم مامانم اتفاقا خیلی خوبه فقط سالی یکی دوباره از قالب انسانی خارج میشه (اونم خیلی عجیب انگار جنون آنی داره)

اونم دلیلش اینه ک خودش خیلی کتک میخورد و شکنجه های شدید میشد . پدر بزرگ مادر بزرگم‌ چندین بار ب قدری مامانمو زدن ک بیهوش شد و رفت تو کما

الان صدای گریه هاشو شنیدم چون عذاب وجدان داره

خیلی مهربونه مامانم فقط اسیب دیده اس 

منم درکش میکنم

شاید هم سلطان زبون درازی باشی ؟مامانای بدبخت اینقدر شوهر حرصشون میده که دیگه چوب خطشون واسه زبون در ...

اره سلطان زبون درازی هم هستم

خیلی پشیمونم

مامانمو تحریک کردم با زبون مث شمشیرم