2777
2789

ببخشید ولی مامانت عین سگ هار تورو دریده ...

چقد متنفرم از اینکه این رفتارارو با ما میکنن

من بچه بودم اینقد سر چیزای الکی مارو میزد 

یجوری گازمون میگرفت کل بازوهامون کبود بود و رد دندون 

یا هرجا میرفت عین زندانیا درو قفل میکرد 

از پنجره میومدم بیرون میرفتم حیاط بازی کنم با خواهرم .

ما کلاس اول دوم بودیم با گوشی تو حموم با مردای غریبه حرف میزد و ...

الان اثرات اونروزا هنوز رومه 

حیف اسم  مادر که رو اینا گذاشتن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به پربازیدید امشب خوش امدید

ای وای خدا نکنه 

اصلا همچین چیزی رو دوست ندارم

اگ‌پر بازدید شد و دیدید گزارش بزنید لطفا

تاپیک شخصی زیاد دارم امکان شناسایی ب شدت بالاست

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

شاید هم سلطان زبون درازی باشی ؟مامانای بدبخت اینقدر شوهر حرصشون میده که دیگه چوب خطشون واسه زبون در ...

به نظرم اول یه سر برو تا‌پیکای قبلشو بخون بعد یهو شما با تلخ زبانی حرف بزن

نه یکی نه دوتا زمان های مختلف…

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
به نظرم اول یه سر برو تا‌پیکای قبلشو بخون بعد یهو شما با تلخ زبانی حرف بزننه یکی نه دوتا زمان های مخ ...

مرسی عزیزم خودمم باهاش موافقم منم یکم تند رفتم نمیگم مامانم حق داره ولی منی ک اخلاقشو میدونم باید درست رفتار کنم

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

اره سلطان زبون درازی هم هستمخیلی پشیمونممامانمو تحریک کردم با زبون مث شمشیرم

حالا  خودتو بزن به مریضی و بیحالی و تا خوب میشی  نامزدت رو از خودت دور نگه دار .

روز مادر هم برای مادرت هدیه بخر و باهاش آشتی کن.

منم مادرم بخدا ما مادرها خیلی سختی کشیده هستیم  و بریدیم از دست شوهر بداخلاق  خسبس یا ...... 

این نیز بگذرد .....
ای وای خدا نکنه اصلا همچین چیزی رو دوست ندارماگ‌پر بازدید شد و دیدید گزارش بزنید لطفاتاپیک شخصی زیاد ...

امکانش هست 

اخه تاپیکت خیلی عجیبه... ادم دشمنشم اینجوری نمیزنه

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

از همه ی دوستای قشنگم متشکرم ک حالمو خوب کردن کامنت های خوب گذاشتن😍دست بوس همتون هستم من با احترام قفل میکنم ک نره واسه پر بازدیدی محض اطمینان گزارش هم بزنید تاپیکم پاک شه بوس ب کله ی همتون💗