2777
2789
قربونترومخم بود

هعیی ولش کن فداتشم😁💗

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای خدایا دختر فک کن تو تاپیک ب این سمی عکس بذارم توسط خانواده نامزد هم شناسایی بشم😂🤣🤣

ایدی بدم تو تل عکس تایمری میدی؟🥲🥲پلیزز

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
یقه اسکی بپوش عزیزم

اخه خوزستانم اینجا گرمه لامصب😂🤣

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

ایدی بدم تو تل عکس تایمری میدی؟🥲🥲پلیزز

اره چون خوشم اومد ازت برات میفرستم😁🥲

مرسییی😁😁❤️

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

درخاست دوستی دادم

مادرم ادم بدی نیست فقط دچار جنون آنی میشهمتاسفانه از نظرش مقصر صد در صد منم خودم راجب مقصر بودنم یا ...

نه عزیزم مقصر شما نبودی اصلا نبودی

خدا بهت کمک کنه سر غذا اخه

میتونی برو کتابخونه

بعدش

ازدواج کن

و فرارررر کن! تمام

خوشگل خانووووم، میشه همینطوری که رد میشی واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 😍♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403
منم خوزستانمبگو سردم شده😅

همین دیگ باید ی مدت ادا در بیارم😂ولی ی دروغ خوب ب ذهنم رسیده میگم داییم باهام شوخی کرد اخه ۳ سال اختلاف سنی داریم و خیلی باهام شوخی شدید میکنه

ب داییمم میگم‌ گردن بگیره پایمه

واقعا مادرا اینکارارو میکنن برام دور از تصوره الهی دور مادر خودم بگردم که از بچگیم حتی صدای بلندشم ه ...

منم مادرم یبار نامزدیم جوری زد گوشوارم از گوشم کنده شد سر اینکه نامزد بودم روز اول عید با همسرم رفته بودیم گردش بیرون شهر مامانمم طبق معمول از بیکاری مدام زنگ میزد بیا بمون پیش خواهر برادرات ما بریم عید دیدنی گفتم خب ببرین یروزم من امدم بیرون اونم کوفتم کن بخدا جوری دستشو گذاشته بود جلو دهنم یلحظه احساس کردم نفسم رفت چندین سال از این ماجرا میگذره و این موضوع مدام برام تکرار میشه عوضش خواهرم از روزی که نامزد شد مسافرت گردش خوش گذرونی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
نه عزیزم مقصر شما نبودی اصلا نبودیخدا بهت کمک کنه سر غذا اخهمیتونی برو کتابخونهبعدشازدواج کنو فراررر ...

اره کتابخونه عمومی زیاد میرم

بعدشم دانشگاه و الفرار

خانواده فقط از دور خوبه

همین دیگ باید ی مدت ادا در بیارم😂ولی ی دروغ خوب ب ذهنم رسیده میگم داییم باهام شوخی کرد اخه ۳ سال اخ ...

نه اینجوری نگو

یهو با داییت بد میشه دختر

همون یقه اسکی بپوش 

پرنده ای که مقصدش پرواز است،از ویرانی لانه اش نمی هراسد:)