2777
2789
عنوان

متاهلا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2803 بازدید | 138 پست
الکی گفته استفاده نکنه😒 توام بگو قرص نمیخورم عوارض داره ..بگو مارکش عوض کن چقد این شوهرا بیشعورن 🫥 ...

منظورم از آلرژی اینه ک میگه ب م نیاد هیچ حسی بهم نمیده

خسته تر از خسته:/

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت هیچ اعتراضی نمیکنه؟

نه چون معتقده قرص خوردن به من آسیب میزنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

خب چرا طبیعی جلوگیری نمیکنین؟

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

برا منم استفاده نمیکنه ولی جلوگیری طبیعی داریم و قرصم میخورم ولی نزار تو بریزه خیلیا با همون قرصم حامله شدن خودمم با قرص حامله شدم دیگه ترسیدم‌ نمیزارم

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند
ببین احتمالا دوس ندارهولی باهاش منطقی حرف بزن بگو من اگه قرص بخورم رحمم ضعیف میشه و ممکنه نازا بشم ی ...

گفتم بهش.گفت ن نمیشه مگه این همه خوردن بچه نشد براشون

ما راه جلوگیریمون همینه کلا بدون اون حق نداره بهم نزدیک بشه. بهونه الکی میترن مردا بنظرم نمیدونم شنیدم خانوما ممکنه حساسیت بدن اما اقایونو نمیدونم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
دیگه یه جوری باید کنار بیاین خب بنده خدا آلرژی داره بهش چیکار کنه؟ تو باید پیشگیری کنی دست خودش نیست ...

الرژی تداره.بدش میاد فقط میگه حالی نمیده بهم