2777
2789
عنوان

شات پیام با شوهرم دعوام شد 😔 برای اولین بار کتکم زد 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 69 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من جلوی مامانم بگم زن = مرد شکم منو سفره می‌کنه همچین چیزی تو فرهنگ ما آنتن نمیده

بازم این خرافات قدیمی 

ول کن خواهر جدا شو برو کار کن زندگیتو از پدر و مادرتم جدا کن سعی کن بری شهر دیگه یا خونه دیگه بگیری نزار مانع زندگی کردنت بشن بدتر از اینا هم بوده زورشون نرسیده کافیه بخای

با بال شکسته پرواز کردن هنر است💚✨️

دوست نبودیم دیگه برای ازدواج چند ماه برای آشنایی حرف می‌زدیم تقریبا ۴ ماه

اها نمیشه ک گفت طلاق بگیر شاید شرایطش  رو نداشته باشی  ولی  الان دیگه ن بهش زنگ بزن ن پیام بده  بدتر داری خودتو آویزون نشون بده یکم سرو سنگین باش 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

اها نمیشه ک گفت طلاق بگیر شاید شرایطش رو نداشته باشی ولی الان دیگه ن بهش زنگ بزن ن پیام بده بدتر ...

اخه این درست شدنی نیست شرایطشم نباشه بهتر از اینه که چند سال دیگه با یه بچه بیگناه بخواد جدا شه به خدا هیچ کس درست شدنی نیست 

بله این چیزا مهم نیست ، من نمیتونم جدا شم شرایطش رو ندارم

نشو خواهر بدترین مرد دنیا هم باشه باید این مردا افسارشونو به دست بگیری تمومه باید آدمشون کنی دقیقا کاری که مادرشون نکرده 

با بال شکسته پرواز کردن هنر است💚✨️

اخه این درست شدنی نیست شرایطشم نباشه بهتر از اینه که چند سال دیگه با یه بچه بیگناه بخواد جدا شه به خ ...

میدونم  ولی طلاقم آسون نیس باید خیلی قوی باشه ک این دوره رو بگذرونه

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️