2777
2789
عنوان

شات پیام با شوهرم دعوام شد 😔 برای اولین بار کتکم زد 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 69 پست
بعید میدونم پیاما رو بخونه اصلا

زنا و مردا اصلن همو درک نمیکنن 😂💔

اگه زنا با زنا و مردا با مردا ازدواج میکردن که زیاد با عقل و خلق جور در نمیاد ولی موفق تر بود تو فکر کن دیگه طرف مرده زن نبود که بزنه زنرو هیچی نگه اون یه مشت میزد اونم یه مشت 🤣

با بال شکسته پرواز کردن هنر است💚✨️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عقدیم

اوهو هنوز اول کار اینطوری ببخشیدا مثل سگه 

تو فکر کن بعد ها هر چی سنش بالا تر بره اعصابشم ضعیف تر بشه چی میشه بچه بدبخت که باباش این باشه بنظرم تا دیر نشده جدا شو به خانوادت بگو چه آدمیه 

ندارم اما مطمئنم برادر شوهرم خیلی خوشبخت می‌کنه کسی رو که باهاش ازدواج کنه ..

میدونی ما خانما  اگه یه چیزی باعث بشه ک دلمون بشکنه دیگه نمیتونیم فراموش کنیم  شاید از از اون اتفاق بگذره ولی ازدل ما ن الانم آروم باش دیگه بهش زنگ نزن پیامم نده  درسته حق نداشته دست روت بلند کنه ولی شاید از یه جایی اعصابش  خورد بوده سر تو خالی کرده ک خیلی هم کار اشتباهی کرده  مطمئن  باش الان خیلی پشیمونه 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

یکم دست نیافتنی نشون بده خودتو نه بدبخت بیچاره همین کارو میکنی فک میکنه ضعیفی خر بلایی سرت مییاره

متاسفم ولی این واسه من آنتن نمی‌ده ، اگه ی روز کم بهش زنگ بزنم اون روزو جهنم می‌کنه برام میگه سرت گرم کجا بود؟ 

دوستی رفیقی کسی هم ندارم ینی داشتم همه رو بلاک کرد 

فامیلی هم ندارم که بخوام رفت و آمد کنم یا سرگرم کنم خودمو

پول کلاس و اینا هم ندارم باشگاه نزدکیمون نیست راه دور اجازه نمی‌ده برم ، بیرون حق ندارم زیاد برم مگه با اجازه و انقد زنگ میزنه روانیم می‌کنه باید قبل ۶ خونه باشم ، درسمم نزاشت امسال برم مدرسه شب امتحانی دارم میخونم مغزمم انقد درگیره اصلا چیزی تو مغزم نمیره

مصلا من چجوری دست نیافتنی باشم؟ 

دیشب همینجوری بهم گفت دوسم داری؟ گفتم آره بعد از چند دقیقه نمیدونم‌چی شد دقیقا یادم نیست بعد بهش گفتم ولی من جایی میمونم که برام ارزش قائل باشن هرچقدرم دوست داشته باشم .. گفت حرفای گنده تر از دهنت میزنی نزار اون روی من بالا بیاد ..‌

متاسفم ولی این واسه من آنتن نمی‌ده ، اگه ی روز کم بهش زنگ بزنم اون روزو جهنم می‌کنه برام میگه سرت گر ...

این رفتار نشونه اینه ک همسرت آدم عصبیه  و شکاک  سنتی ازدواج کردین

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

به نظر منم زیادی خودتو بیچاره و بی پناه نشون دادی

من حقیقت قلبمو بیان کردم خیلی دلم پره نمیتونم با کسیم در میون بزارم 

بقولی داستان منو همسرم همیشه اینه .. « اذیتم نکن ، من از تو به خودت پناه میارم » 

به کی بگم 😔 نمی‌دونم دیگه 

متاسفم ولی این واسه من آنتن نمی‌ده ، اگه ی روز کم بهش زنگ بزنم اون روزو جهنم می‌کنه برام میگه سرت گر ...

غلط میکنه نامزد اینقدر پرو 

ببخشیدا البته نباید اینطوری هم باشه زندگی مشترکی گفتن نه اسیر گرفتن تو نمیتونی بری پس اونم نباید بره 

زن=مرد 

غلط میکنه نامزد اینقدر پرو ببخشیدا البته نباید اینطوری هم باشه زندگی مشترکی گفتن نه اسیر گرفتن تو نم ...

عزیزم من جلوی مامانم بگم زن = مرد شکم منو سفره می‌کنه 

همچین چیزی تو فرهنگ ما آنتن نمیده

چرا میخوای باهاش ازدواج کنی جدا شو حد اقل که الان اتفاقی نیافتاده رابطه داشتید ؟! 

آره نه باهم بودیم

چند وقت باهم دوست بودین