2777
2789
عنوان

کیا تو خانواده ضعیف بزرگ شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 17903 بازدید | 463 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه ماهم همیشه دعوا بود پدرم آدم ضعیفی بود مامانم عصبی وبددهن همیشه باهم جدال داشتن شب عید بود بارو ...

😭😭😭😭😭😭😭بيچاره بابات خدا بيامرزتش چندسالش بود خودكشي كرد

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
من یکی ک افسردگی شدید دارم همین گذشته افسردمون کرده

خوب میگم برید دنبال درمان افسردگی

و در کنارش هر وقت یاد قدیم و بدبختی و ... افتادید در جا بگید ولش کن . انقدر این کار رو تکرار کنید تا به مرور زمان ذهنتون دیگه سمت یادآوری گذشته نره

حیفه جوونیتون رو بخاطر گذشته خراب نکنید

دوس ندارم چیزی بگم خدا خوشش نیاد ولی خودت مهمتری

منم از خدا میترسم حالا شوهرم بیاد باهاش حرف میزنه نهایتش تا عید پیش من بمونه بعدش باید یکاری کنه یکم شلخته هست این اذیتم میکنه زیادم توخونه راه میره یوقتایی از دستش میرم بیرون 

من حوله نداشتم میرفتم حموم وایمیستادم آب رو بدنم و موهامو با دست میچلوندم... پاک میکردم.. بعد با یه ...

😭😭😭😭😭😭😭آخ قلبممممممم

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
😭😭😭😭😭😭😭بيچاره بابات خدا بيامرزتش چندسالش بود خودكشي كرد

ممنون عزیزم ۵۸ سالش بود قبلش آمد چندروز خونم بود بابچهام بازی می‌کرد وقتی ک رفت رفتم تو کوچه ک بهش بگم چندروز دیگه هم بمون یه لحظه سرگرم همسایه شدم نگاه کردم به انتهای کوچه رسیده بود صداشم زدم متوجه نشد چندروز بعد زنگ زدن ک خودشو تو پارک جنگلی پشت خونه دار زده چندروزم پزشک قانونی بود سوادم نداشت اسم و فامیلشو میده به یه بقالی واسش بنویسه میزاره تو جیبش هعی خدا چیا ک نکشیدم وصیتم کرده بوده ببرنش زادگاهش توروستا ک اینکارونکردن چقدر مردم تیکه انداختن حتی خاله‌ام ک چون خودکشی کرده جهنمیه هرشب بخاطر این حرفا گریه میکردم بنده خدا افسردگی داشت قرص میخورد

خوب میگم برید دنبال درمان افسردگیو در کنارش هر وقت یاد قدیم و بدبختی و ... افتادید در جا بگید ولش کن ...

چندنا دکتر رفتم قرص میدن ک کلی عوارض داره الانشم ارامبخش مصرف میکنم یه دکتر رفتم گفت خودت باید بخای این قرصا تاثیر زیادی نداره 

چندنا دکتر رفتم قرص میدن ک کلی عوارض داره الانشم ارامبخش مصرف میکنم یه دکتر رفتم گفت خودت باید بخای ...

راست میگه خودت باید بخای

برو پیاده روی . ورزش. آشپزی کن. خیاطی . یا هر هنر دیگه که خودت دوست داری

چه می دونم اگه اهلش هستی ذکر بگو . نماز مستحبی بخون یا قرآن

باید سر خودت رو گرم کنی

شنا هم عالیه

یادت باشه هر وقت فکر قدیما اومد به سرت همون لحظه بگو ولش کن. دو سه بار حرف من رو امتحان کن کم کم راحت میشه برات.فکر کردن به گذشته دردی ازت دوا میکنه؟ فقط حال الانت رو بدتر میکنه . پس ولش کن

راست میگه خودت باید بخایبرو پیاده روی . ورزش. آشپزی کن. خیاطی . یا هر هنر دیگه که خودت دوست داریچه م ...

میدونی زندگی الان خودم واطرافیانم زنجیروار به گذشته گره خورده باید یه اتفاق خوب تو زندگی یکمیون بیفته ک بشه از شر گذشته خلاص شد دکتر گفت فقط ورزش کن شیرینیجاتم بهیجوجه نخور ک من رعایت نکردم