2777
2789
عنوان

مامانای موفق و ناموفق در تربیت بچه بیاید ‌تو تربیت بچم موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 29 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از روش تربیتیم کاملا راضیم.پسرم بشدت عاقل اروم بدون استرس و حرف گوش کنه.داد ممنوع کتک که اصلا نداریم.حتی با شوهرم حرف زدن با صدای بلند ممنوع بود همیشه فقط عشقو علاقه.با حرف زدن کلا مشکلاتو حل میکردیم با بچمم همین روش بود و هست با حرف زدن و منطقی.اصلا نه ذره ای لجبازی داشت نه حرف بد صدلی بلند داد زدن اصلا اینچیزا رو نداشتیم پسرمم به دور از اینا تربیت شد درحدیکه علاوه بر فامیل تو کلاسشم زبانزده.اگه هروقت اشتباه کرده با حرف بهش گفتم که اشتباه بوده و ناراحتم کرده میگم بچه من کلا از ایناست که بیشتر از سنش میفهمید همیشه.فقط من اینو میدونم کتک همه چیزو بدتر میکنه اون بچه پراز درد و عقده میشه و پراز کینه و نفرت و دیگه حرفتو گوش نمیده فقط ی بچه پر از مشکل عصبی پرخاشگر خواهی داشت.فقط محبت عشق علاقه اونم نه جوری که لوسش کنی.محبت کردن با لوس کردن فرق داره.مثلا تاحالا نشده با بچم بریم تو اسباب بازی فروشی بچه من بخواد لج چیزی رو بگیره مثلا گفت من پی اس میخوام.گفتم واسه سنت مناسب نیست سنت که بیشتر بشه حتما میخرم برات و چون بهم اعتماد داره و میدونه همیشه بهش راست گفتمو رو قولام موندم قبول کرد و دیگه حتی یه بارم نگفت که میخوام

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

انتقاد از کارهاش نکن با لحن خوب متوجهش کن کدوم کار درسته احساس امنیت میکنه که مهمترین چیز برای بچس تشویق بابت کارهای خوبه کوچیک حتی توجه برای برنامه ریزی کارهاش ویاد دادن بهش اسمشو صدا کردی جان بهش اضافه کن اگه شیطونی زیاد میکنه عصبی نشو واکنشت شدید نباشه گاهی وقتا سکوت کن تا متوجه اشتباهاش بشه 

اقاهستم مشاوره ناراحتی روحی روانی اعصاب در خدمت هستم