2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد فشارم رفت بالا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 24 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما هر روز فشارتو میگیری؟ بیماری خاصی داری که انقدر نگران فشارتی؟

نه بیماری خاصی ندارم ولی همیشه فشارم ۱۰ روی ۶ یا ۹ روی ۶ هستش مشکلی ام ندارم کم خونی مشکل قلبی کلیه هیچی ندارم ،بعد زایمانم ابنطوری شدم قبلش همیشه فشارم ۱۱ یا ۱۲ بود 

اینم بگم ۳ سال پیش بدجور عصبی شدم خیلی بد نه مثل امشب فشارم یهو رفت رو ۱۴.۱۵ خیلی ترسیدم ولی امشب به کوچولو عقبی شدم دیدم مثل اون شب چشمام داره داغ مبشه با صورت گوشم فشارم گرفتم دیگه ۱۰ رو ۶ نبود ۱۱ رو ۷ بود ترسیدم گفتم نکنه سکنه کنم یهو 

اخه من خیلی ترسوام خیلی میترسم با کوچکارین چیزی خودمو میبازم سریع

نه عزیزم نترس من فشارم همیشه پائینه، نهایت 8 روی 6 یا 7 روی 6 ولی یه بار باور کن به 20 رسید حس میکردم رگهای سرم داره منفجر میشه رفتم دکتر یه قرص بهم داد  دقیق پنج دقیقه طول کشید فشارم اومد پائین، البته اون قرص خارجی بود وهنوز تحریم داروئی نداشتیم

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است