2777
2789

دو سه روزی هست اینطوری شدم، از سمت راست قلبم تیر میکشه گاهی اوقات تا پایین هم تیر میکشه

تکون که میخورم بدتر میشه، حتی نفس که میکشم هم بدتر میشه.. احساس میکنم دارم خفه میشم. الانم زده به دستم. دستم سست شده و دردش تو دستم هم تیر میکشه

این مدت رفلاکس هم دارم ممکنه بخاطر اون باشه؟ دو سه روزی اینطوری شدم ولی رفلاکس چندهفته ای هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا دست چپم امشب درد گرفته .. قبلش درد نمیکرد الان به دستم هم زده..

اول فشار خونتو یه. چک کن اگه بالا بود یه زیر زبونی بخور اگه ولت کرد مشخصه مشکل قلبیه اگه همچنان ادامه داشت ماله معدته احتمالا 

ولی فردا حتما برو یه نوار قلب بگیر

اول فشار خونتو یه. چک کن اگه بالا بود یه زیر زبونی بخور اگه ولت کرد مشخصه مشکل قلبیه اگه همچنان ادام ...

الان دراز کشیدم پذیرایی خواستم برم تو اتاقم بخوابم از شدت دردش نمیتونم پا شم:/

الان دراز کشیدم پذیرایی خواستم برم تو اتاقم بخوابم از شدت دردش نمیتونم پا شم:/

ببین اگه تهوع و تنگی نفس داری انقدرم دردت شدیده ریسک نکن به اورژانس زنگ بزن قلب شوخی بردار نیست ایشالا که چیزی نیست ولی بازم ریسک نکن عزیزدلم 

ببین اگه تهوع و تنگی نفس داری انقدرم دردت شدیده ریسک نکن به اورژانس زنگ بزن قلب شوخی بردار نیست ایشا ...

تنگی نفس اره دارم ولی خیلی وقته کلا قبل اینکه قلبم درد بگیره داشتم