2777
2789
عنوان

شب یلدا هرسال با خانواده شوهر بودم امسال اصلا بهم نگفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 37 پست
اره حرفش خیلی زشت بود معلومه پشت سرتون حرفه برا سوزوندنشون بزار البته اگه شوهرت لو نمیده

شوهرمو جز استوری نمیزارم میگم با دوستام رفتم ،هیچی بدتر از این نیست ک بدونن من بچمو گذاشتم پیش شوهرم با دوستام تا اخر شب کافه بودم 

میترکن ،اخه اونا خیلی حسادت میکنن ک شوهرای خودشون هیچ کمکی نمیکنع 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر من اگر درست و رسمی دعوت نکنن کلا نمیره اگر این مدلی حرف بزنن که واویلا میشه جدا از اینکه شدیدا ...

من خودم سر این حرفش خیلی خوشحال شدم ک قبلش ی اتفاقی افتاد ک نریم ،خب الان پشت تلفن وقتی ک دورش شلوغ بود بی احترامی کرد میرفتیم خونشون جلو بقیه بی احترامی میکرد ماهم نشسته بودیم ک بدتر بود ،نهایت ی استوری میزارم ک با دوستام رفتیم تولد و کلی عکس غذای رنگاوارنگ میزارم بسوزنن و بگن دلیل نیومدنشون این بود ک خاست بره تولد یکی ، ،اخه فردا شب ک یلداست میریم خونه مامانم اونم استوری میزارم ک بدونن با خانواده خودم بودم با اونا نبودم

من خودم سر این حرفش خیلی خوشحال شدم ک قبلش ی اتفاقی افتاد ک نریم ،خب الان پشت تلفن وقتی ک دورش شلوغ ...

میگم که 

همسر من تو این شرایط جوری قطع رابطه میکنه که طرف بمیره هم مراسمش‌ نمیره 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

برا خودشون عادیه خالشم همینجوریه ،ولی برا من نه حالا من ی مدتیه دارم سعی میکنم جوری رفتار کنم ک حق ب ...

اصلا درک نمیکنم که اینجور حرف زدن عادی باشه برای کسی.

شاخام زده بیرون.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)