2777
2789
عنوان

شب یلدا هرسال با خانواده شوهر بودم امسال اصلا بهم نگفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 37 پست

مگه پس فردا شب یلدا نیست؟

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با هیچی کار ندارم فقط حرف داییش خیلییییی زشت بوده!شوهرت دق نکرد داییش اینجوری بهش گفت یا من خیلی حسا ...

برا خودشون عادیه خالشم همینجوریه ،ولی برا من نه 

حالا من ی مدتیه دارم سعی میکنم جوری رفتار کنم ک حق بی احترامی بهمون نداشته باشن ،ولی شوهرم همکاری نمیکنه

چرا جمعه است

اخه اسی میگه فردا شب یلداهه🤔

اگه خدا بخواد منم روزی صاخب دختری به اسم لیا میشم.. راضیم به رضای خدا جونم.                           اینم گروه ختم صلوات تلگرام آقا امام زمان عجل الله  @montazeran_32
اخه اسی میگه فردا شب یلداهه🤔

😂😂اینا از چند روز جلوتر شروع کرده

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
انقد از مردایی که جونشون به فامیل بستس بدم میاد

منم کلا زن و مرد اینطوری خوشم نمیاد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

همسر من اگر درست و رسمی دعوت نکنن کلا نمیره 

اگر این مدلی حرف بزنن که واویلا میشه 

جدا از اینکه شدیدا برخورد میکنه ، کلا قطع رابطه میکنیم و تمام 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

امشب که یلدا نیست همسرتم ازوناست که خیلی برون گراست فقط میخواد یه جا بره برعکس ماست بدون دخالت دادن ...

اون احمقا امشبو یلدا گرفتن 

ن شوهرم از وقتی ک دیگه من نمیرم ،ینی دیگه ب من نمیگن ک دورهمن میخاد ب ی بهونه ای منو بکشونه اونجا ک بگه ن دیدی اونا از اومدنت بدشون نمیاد

ن امشب دورهم جم شدن ب احتمال زیاد کم عقلا فک کردن شب جمعه هست ینی شبی ک فرداش جمعه ست

اسی امروز چهارشنبه س ..فردا پنج شنبه جمعه پس فرداهه

ن امشب دورهم جم شدن ب احتمال زیاد کم عقلا فک کردن شب جمعه هست ینی شبی ک فرداش جمعه ست

نه خیلیا امشب یا فرداشب دور همی میگیرند

چون جمعه شب،فرداش شنبه ست و‌بچه ها باید برن مدرسه،بزرگترا هم برن سر کار،نمیشه تا دیر وقت بیدار موند

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕