2777
2789
عنوان

متاهلا میشه یه لحظه بیاین

141 بازدید | 15 پست

اگه متوجه بشین همسرتون پیج های یک سری خانومای ورزشکار، مدل و بازیگر گمنام خارجی که پست هاشون فقط عکسای س ک س ی هست رو فالو کرده، واکنش تون چیه؟

با فرض اینکه خودتون مذهبی هستین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا فالو کرده خب

حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم

همسرتم مذهبیه؟

من مجردم خودم ولی ازین موارد زیاد دیدم که خانوم و آقا هردو ظاهرا مذهبی هستن ولی آقا توی فضای مجازی همچین رفتاری داره😐

من باشم شوهرمو سرویس میکنم!

میخوام بدونم من غیر عادی هستم که حساسم روی رفتار خواستگارا توی فضای مجازی؟

چرا فالو کرده خب

نمیدونم زیاد دیدم آقایون مذهبی که توی اینستا همچین رفتاری دارن و خانوماشون هم در جریانن و فالو کردن شون😐

مگه بچست خب قبول نکرد چی؟

من ضربتی برخورد میکنم پاک میکنم اینستارو بدون اینکه ب خودش بگم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
من مجردم خودم ولی ازین موارد زیاد دیدم که خانوم و آقا هردو ظاهرا مذهبی هستن ولی آقا توی فضای مجازی ه ...

من مذهبی نیستم ولی خوشم نمیاد همسرم همچین کاری کنه و شکر خدا ندیدم ازش همچین رفتاری 

برای این سوال کردم همسرتون مذهبیه یا نه چون شاید خودتون مذهبی هستید ولی همسر مذهبی نیست و براش مهم نیست این حرفا