2777
2789

شوهرم گیر داد ک بریم خونه ننه بزرگم بهش گفتم خاهرات رفتن ما کجا بریم 

گف خب همه دورهمن شب یلداس ماهم بریم میگم من کجا برم بی دعوت ،کسی دعوتمون نکرده  ، زنگ میزنه ب داییش ک خونتون یلدا میگیرین همه هستن جز ما ،گف خب شمام بیاین درحالی ک قبلا بهمون میگفتن ک شب یلدا بیاین گفتم بزور خودمون دعوت کنیم؟ گفت لج نکن بیا

بعد من میرم لباس مهمونی میپوشم ک مثلا رسمی بشینم و زود پاشم ،آقا هرکار میکنم میگه فقط با زیر شلواری بیام غریبه نیس ک تیپ بزنم میگم این طرز لباست خودش نشون میده ک اونا اجازه بی احترامی دارن هرچی دوسدارین ب ما بی احترامی کنین ،گف ن گفتم همین ک دعوتمون نکردن اولین بی احترامی امشب بود ،وقتی دیدم لباس رسمی  نپوشید منم لباسامو دراوردم گفتم خب نریم بهتره ،بعد زنگ میزنه داییش میگه ی مشکلی هست نمیایم ،داییشم رک برگشت گف خب ب چیز پسرم ،منم جوری ک داییش بشنوه گفتم بیا اینم از شعور آدمای  ک پیششون بزرگ شدی بعد میگی لج نکن بیا رفت و آمد کن ،شوهرم گف همشون لحنشون اینجوریه گفتم این لحن فقط مال کسیه ک پدر و مادر بالا سرش نباشه بی فرهنگیم حدی داره ،الانم پاشده رفته پیش دوستاش منم تنها نشستم 

شیطونه میگه ی عکس از ی دورهمی ک قبلا داشتیم تو کافه کلی  سفارش دادیم و جشن گرفتیم بزارم و بگم با دوستامم اخه خانواده شوهرم از خرج و غذای گرون و کافه و این چیزا خیلی بدشون میاد و هرگز حتی رنگ کافه رو ندیدن از اینان ک میگن پول اونو ده تا شام میگیریم ،فک نکنن من تنهام ☹️

صحیح

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با هیچی کار ندارم فقط حرف داییش خیلییییی زشت بوده!شوهرت دق نکرد داییش اینجوری بهش گفت یا من خیلی حساسم؟

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
خیلی همه چیز و سخت میگیری

من تو چالش حد و مرز گذاشتن با خاهرشوهرم بودم ک دیدم هیچ فایده نداره ،بی احترامیاش مثل نق و نباته باهاش قط رابطه کردم. بعد از اون دیگه کل خانوادش مارو کنار گذاشتن هردعوتی باشه دیگه بهمون نمیگن واسه همین اینجور برخورد کردم 

امشب که یلدا نیست همسرتم ازوناست که خیلی برون گراست فقط میخواد یه جا بره برعکس ماست بدون دخالت دادن بقیه مشکل رو با همسرت حل کن کم کم براش جا بنداز که اینطوری رفتار نکنه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی