2777
2789

میدونم طولانیه توروخدا بخونین خیلی خستم😭💔

بچها خودتون میدونین بقران هیشکی دشمنی با مامان باباش نداره💔

من ارزوم یه خانواده داشتنه ولی خوبش:)♥️

اگه بگم چقد به منو برادرو مادر ظلم شد از سمت یکی که مثلا اسمش باباس😕

مامانم زندانی و اسیرش بود یه تلفن به کسی میزد جهنم میشد نه جایی میرفت نه جایی میومد هررروز بحث و دعوا هر روز استرس و کتک کاری🤬

غذایی که میخواست رو گاز نبود قابلمه رو با جاش میزد تو دیوار بهش حرفای خیلی زشتی میزد معتاد بود بهش مواد نمیرسید میومد همه چیو تو خونه بهم میریخت😐خب به ما چه عوضی؟

اکثررررا بیکار بود همیشه تو فقط و بدبختی بودیم

داداشم از بچگی کار کرد

حالا من🥲

من بخاطر مامانم و دلسوزیهای بیجام تو نوجوونی پیر شدم استرس افسردگی حرص(اینا همش کلی درده:( که تو دوتا جمله خلاصه کردم)

چقد خودمو سپر بلاش کردم🥲

بزرگ شدم فهمیدن نههه نارو خوردم😂مامانم شیطان اصلیه خونمونو درس میدههه🥲

ولی بچه بودم حالیم نبود مامانمم در نوع خودش خیلی ظلم کرد بهم که ذره ایم کینه به دل ندارم

من تنها دختر خانواده و خار تو چشمشون بودم

اون از وضعیت خانواده ولی از یه طرف بابام(که حتی بدم میاد بهش بگم بابا)فرشته عذابم شد

سرکار که نمیرفت یه دیقههه احساس راحتی نداشتم همش خونه همش جنگ و دعوا

از اونور بقران شب زود میخوابیدم یا دیر صبح زود پامیشدم یا دیر حموم و دسشویی رفتنم بیرون رفتن و نرفتنم مدل راه رفتنم غذا زیاد میخوردم یا کم میخوردم لباس چی میپوشم بخداااا سر همه اینا هر روز بهم حرص میداد اصلا مریض بود

یه غذاییو دوست نداشتم منو کتکم میزد که هیچی باز ولم نمیکرد من با گریه باید سر سفره میشستم از غذایی که متنفرم میخوردم همیشهااا نه یکی دوبار

یه بار سر اینکه غذایی که دوست نداشتمو نمیخوردم و خونمونم مهمون بود چاقو زد تو پام و پشیمون نشد از کارش منو مجبور کرد غذا بخورم🥺

من بدغذا نبودما اذیتم نمیکردم میرفتم تخم مرغ میخوردم ولی مریض بود بقران

چقد کتکم زد و بهم میگفت ج نده

دو بار من بچه بودم تو جمع زد تو صورتم همیشههه تحقیرم میکرد انگار حسودیمو بکنه

یه بار منو زد بعدش گفت از دست فلانی ناراحت بودم اینو زدم😏🤬

یه بار سر هیچی یهو بیخبر بین زمین و هوا معلق شدم و محکم خوردم زمین بعد نیم ساعت فهمیدم چیشد:)💔

پول نمیداد لباس بخرم همیشه لباسام داغون بودم همیشه خجالت کشیدم بین دوستام و فامیل:)

پول ثبت نام کنکورو نمیدادددد

همونجایی که بابای باغیرت بقیه شرایط خوب برای دانشگاه بچهاشون محیا میکردن

پریود بودم پول نمیداد نبات بخرم یا نوار فکر کنید

یه بارم پریود بودم و خیلییی عصبی میخواستم غذا بخورم نمک پیدا نکردم پاهامو کوبیدم زمین😕

یهو مثه یه هار وحشی حمله کرد بهم و قابلمه ابجوشو پرت کرد سمتم

یه بار گلدونه خیلی سنگینو و پودر شد

مامانم چیکار کرد؟عادی نشست باهاش چای خورد

مامانم خیلی ادم بدجنسیه:(از جفتشون شانس نیوردم

چند وقت پیش گفتم کفشم پاره شده تا کی تحمل کنمممم؟پاشد هر هر خندید بشکن میزد که مثلا من خوشحالم تو کفشت پارست

چند روز پیش منو زد یجوری که شلوارم پاره شد

بازم وسیله پرت کرد از دور

من چون بچگیم خیلی تحقیر شدم و جلو جمع کتک خوردم با ۲۲ سال سن اگه کتک بخورم روانی میشم🥲💔 واقعا به جنون میرسم هم طرفو میزنم هم خودمو اصلا دیوانه میشم اینطوری بگم تحمل نمیکنم نمیتونم تحمل کنم ک صخل میشم🥲

منو زد سر هیچییییی🥺

(این انقد اینطوری وحشیانه منو میزنه یا تهدید میکنه منو میکشتم تنها باشم چاقو میگیرم دستم یا همش خوابای خیلی بد و وحشتناکی میبینم)

اونم از دور وسیله پرت کرد نمیاد جلو از خودت دفاع کنی با وسیله سنگین میزنه که یه جاییم بخاطر این سگ بی ارزش ناقص شه

واقعا دیوانه شدم شروع کردم به جیغ و داد کردن

سخته برام بچها من هیچکاریش ندارم من کل عمرم بخاطر این عوضیا تباه شده دست از سرم برنمیدارن منو با این سنم میزنن نمیتونمممم🥲

جیغ میکشم با همه وجودم که دست از سرم بردار حیووون یکم مرد باش ت...مشو داشته باش بیا جوری بزن از خودم دفاع کنم غلط میکنی هروی وسیله تو این خونه هستو به سمت من نشونه گرفتی هروقت دلت میخواد مثه سگ هاررر حمله میکنی بهم حیوون

مامانم بجای دفاع از من میگفت دهنتو ببند نمیگفت چی کشیدی از دست ما میگفت ساکت شو یه موقع شوهرم ماراحت نشه😂

خواستگار راه نمیدن من ۲۲سالمه جلوی ازدواجمم گرفتن چون گشادن نمیره سرکار پول ندارن

مگه میشه اخه؟تا کی تحمل کنم

هرکی جا من بود کلی بلا سر اینا اورده بود

این همه رو نخوندم

اما اومدم بگم صبرکن 

طاقت داشته باش

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

💔💔💔💔

قصدم‌ پیر‌ شدن‌ بود ! اما‌ به‌ پایت ،‌نه‌ ب‌ دستت 🥀- درد ها دادی ولی درمانی هنوز 🍂- می‌گفت: ترسی از کسی نیست، ولی احترام قشنگ‌ تره🌝- از رفتار آدم‌ها ناراحت نشو، آگاه شو🖤- به دور شدن نیاز دارم..دور شدن از خونه، خانواده، از دوست و آشنا از غم و دلتنگی از استرس و اضطراب، از آدم‌ها، واقعاً به یه دور شدن اساسی نیاز دارم🌕🖤|•••- گاهی وقتا لازمه اشتباه کنی تا ببینی کی کنارته!🎈 از قوانین زندگی: هرچی کمتر بدونی اعصابت راحت‌تره 🌀•ولی حالم یه جوریه که وقتی یکی ازم میپرسه مشکلت چیه نمیتونم بهش بفهمونم چی داره بهم میگذره، حتی نمیتونم برای خودم توضیح بدم🔸️- آدما رو نمیشه فهمید؛ هر کسی درون خودش یه آدم دیگس🙂چرا کنار بیایم وقتی میشه کنار بزاریم❓️شمام حس میکنین زندگی داره خیلی سریع پیش میره و سنتون الكی الكی هی زیاد میشه 🛌یکی از کدهای تقلب زندگی اینه که : تقریبا هیچکس به شما اهمیت نمیده، معدود آدمایی هم که اهمیت میدن در صورت بروز مشکل حاد تقریبا هیچ کاری جز غصه خوردن ازشون برنمیاد🥀 جدا مراقب خودتون باشید. مراقب جسمتون، مراقب ذهنتون، مراقب سلامت روانتون🌿.تو شلوغش نکردی، همه ما درجه های مختلفی از حساسیت رو داریم. اگه چیزی تو رو اذیت کرده یعنی برای تو اذیت کننده بوده و نیاز نیست بیش از حد توضیح بدی😊 یه چیزی بهت بگم عزیزم؛ هیچکس حق این رو نداره که قضاوتت کنه، چون هیچ کسی واقعا نمیدونه که تو چی کشیدی، اونا شاید جریان ها رو شنیده باشن ولی «اون حسی که تو قلبت احساسش کردی رو احساس نکردن🫂میدونم نمیخوای اینو بشنوی، ولی آدما به تو وفادار نیستن، به نیاز هاشون از تو وفادارن. وقتی نیاز هاشون تغییر کنه وفاداریشون هم تغییر میکنه.⏳️

شلوارو کفشم پارست دگ ندارم

مانتو و شالمو چهارسااااله میپوشم

کی چهارسال فقط یه شال سرش میکنه؟

کاپشن و شلوارمو با پول خودم خریدم

حالا خود بیغیرتش که نداره حتی هزارتومن اجاره خونش مونده

از داداشم یه تومن گرفتم فقط تو این گرونییی

از صبح داره دق مرگ میشه که چرا بهش پول دادین

پولم متاسفانه تو کارت این بوده

حالا هی گیر داده بود بدین میخوام همراه بانک نصب کنم برای کارت خالی

میخواست یه غلطی بکنه حسود سوخته بود

منم ندادم

داد میزد نعره میزد کارتمو چرا دادین به این سگ کارتمو نگیرین جهنم بپا میکنم

خب دردش کارت بود دیگه؟

حاضر شدم برم دم عابر بانک که کارتو بزنم تو سرش😕

نمیتونی به بهزیستی بگی که ضرب وشتم دارن پدر مادرم؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂
شلوارو کفشم پارست دگ ندارممانتو و شالمو چهارسااااله میپوشمکی چهارسال فقط یه شال سرش میکنه؟کاپشن و شل ...

باز قسم و اینه و نفرین که کارتو میسوزونم😂

خب مگه کارتشو نمیخواست؟

اون پول توش مال من بودددد

برگشتم دیدم هنوز داره فحش و نفرین میکنه

خب چراااا😳😳😳توروسننه

کارتتو میخواستی دگ

معلوم شد واقعا میخواد کرم بریزه

شروع کرد گریه کردن و مظلوم نمایی😐بچها بقرااان من پول خودمو برداشتم هیچیم بهش نگفتم بخدا باور نمیکنم اشک تمساح بود و مظلوم نمایی مگه من چیکار کردم؟

باز قسم و اینه و نفرین که کارتو میسوزونم😂خب مگه کارتشو نمیخواست؟اون پول توش مال من بوددددبرگشتم دید ...

مامانت یا بابات؟

❤️دو نفر در این اکانت وجود دارد با فاصله سنی ۴ سال 👩‍❤️‍👩😂#منو_خواهرم👭🏻
شلوارو کفشم پارست دگ ندارممانتو و شالمو چهارسااااله میپوشمکی چهارسال فقط یه شال سرش میکنه؟کاپشن و شل ...

عزیزممممم بیا بغلم🫂🥲🤍

عیبی نداره تو دختر خوبی بودی ،قدرتو ندونستن ،بنظر من وظیفه نداری ایندتو دیگه خراب کنی .

میتونی مستقل شی؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

باز قسم و اینه و نفرین که کارتو میسوزونم😂خب مگه کارتشو نمیخواست؟اون پول توش مال من بوددددبرگشتم دید ...

اینقد حرص بهم دادن تپش قلب گرفتم حالم بد شد 

مامانمو صدا کردم گفتم حالم بده گفت خب لج نمیکردی و رف😂

شوهرش براش نمیرینه متاسفانه ولی با من همچین کاری میکنه:)

بعد میگه بخاطر این حرص نخور بدرک🙂😂💔

اونم میگه اون انگل و گههه برام مهم نیستش تو فکر میکنی من اونو ادم حساب میکنم

وای بعد شروع کرد مثه زنای خبرچین و دو بهم زن 

بین منو بقیه خانوادمو بد کردن

درحالی که انقد پشت همشون حرفای خیلی بد زده که اصلا فقط میگین چقد حرومزادس

بعد اون زد میزد

مامانمو که نمیبخشم:)همیشه حق با من بود میگفت حق باهاته چون قابل انکار میست  ولی برای شوهر ظالمش سرشو میده همیشه پیشش بدمو میگه پیش من بد اونو

پیش اون بدمو میگیه چون مت دشمن شوهرشم دگ میخواد خودشو عزیزتر کنه

میگم دشمن جدی میگما

یه لباس میخوام بخرم ک و نش سوخته

این همه رو نخوندماما اومدم بگم صبرکن طاقت داشته باش

نمیتونم

خیلی ظلم کردن

بزرگ شدم عاقل شدم دیگه هیچ کاری به کارشون نداشتم

که اذیتم نکنن

ولی مثلا لامپ روشن میکنم فحشم میده نفرین میکنه میگه از کرمشه

حالا نزدیک غروب خونه همه لامپاش خاموشه من میخوام اشپزی کنم خب طبیعتا لامپ روشن میکنم

چجوری تحمل کنم وقتی مریضههه؟