2777
2789

تا یادمه یلدا همه خونه بزرگترا جمع میشن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه وضعیت مالی اوکی نیست و میخواین دور هم جمع بشید هرکی یه چیزی بخره که فشار نیاد به میزبان.

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

عجب چه کنیم....ب نظرتون...من گفتم یه تعارف بزنم نگن همیشه سرشونو میندازن میان بدون تعارف....حالا هفته پیش ۲۵ نفر فامیلای شوهرمو جم کردم مهمونی گرفتم شام دادم...خدایی ب خانواده شوهرم مثل خودم اهمیت میدم...الان خیلی گرونیه...روم نمیشه ب شوهرم بگم پول بده گوشت و... بخرم

اگه وضعیت مالی اوکی نیست و میخواین دور هم جمع بشید هرکی یه چیزی بخره که فشار نیاد به میزبان.

اونقدر وضعیت مون خراب تیس...ولی بخدا چن روز پیش سی نفر از فامیلای شوهرمو دعوت کردم یه شام درست حسلبی دادم گفتم یه تعارف بزنم نمیان تازه اومدن چیکار کنم