2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم برعکس روزگاری شوهرم خونواده ما و خودشو دعوت میکنه 

امسال دیگ گفتم بریم خونه مامانم 😂

آخه بديش اینه مادرشوهرم اصن منو تاحالا دعوت خوننش نکرده هیچ وقت بعد من هر بهانه بش دعوتشون کنم ؟ جالبه خاله و دایی شوهرمم میان خب الان برا این همه آدم مجبوریم ۴ر۵ میلیون خرج کنیم یه شام ساده  رو 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

ما شب شام خونه خودمونیم. وبعد شام میرم خونه مادرم اینا من کیک خونگی درست میکنم میبرم برادر بزرگم پیوه کوچیکه تخمه و مادرم تنقلات اجیل چیزی و دور همیمم به مادرمم فشار نمیاد البته وضع مالی پدرم خوبه ولی ادم باید خودش فکر کنه

عجب چه کنیم....ب نظرتون...من گفتم یه تعارف بزنم نگن همیشه سرشونو میندازن میان بدون تعارف....حالا هفت ...

خب برا خانواده خودشه دیگه

وقتی هیچی تو خونه نداذی چطور تعارف میکنی آخه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
وای پس چقد کار دارین

کار زیادی نداریم

خودم سفره میچینم ژله و کیک و چندتا ظرف مسی و میوه

اونام کادو و میوه تزعین شده میارن😂

لباس هم ک اونا گرفتن عکاس هم اونا گرفتن

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥

من خودم بقیه رو خیلی درک میکنم بخدا...اصلا بی اندازه خونه کسی نمیرم خرج نمیندازم گردن کسی یا........الانم دیدم زیاد دوس ندارن جم بشیم اونجا گفتم بزار بگم ببینم اصلا مزه دهنشون چیه دیدم ن واقعا میخان از سرشون باز کنن

خب منم ی تعارف زدم نباید قبول میکردن تازه خونه ما مهمونی بودن........درک کنن همون مهمونی با دو جور غ ...

یجوری بفهمون ک فقط،برا شب نشینی بیان زنگ بزن بگو ما شام خونه مادرم هستیم بعد شام تشریف بیارین 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
کار زیادی نداریمخودم سفره میچینم ژله و کیک و چندتا ظرف مسی و میوهاونام کادو و میوه تزعین شده میارن😂 ...

خب پس خداروشکر

بسلامتی انشاالله

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱