2777
2789
عنوان

اونایی که معلمارو با کادر درمان مقایسه میکردن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1796 بازدید | 168 پست
معلما کارمندا کادر درمان خوشبحالتونپس من و خواهر و مادرم چی بگیم که هم بیکاریم هم شوهرای و پدرای بد ...

الهی ک گره از کارتون باز شه

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

سلام 

منم نظرمو بگم 

مورد اول اینکه در تعطیلات من انرژی بیشتر صرف میکنم چون همون تدریس رو انجام میدم و کلیپ تهیه میکنم ( بله معلم داریم زحمت نمیده محتوا تولید کنه و از گوگل اماده میاره میزاره اینجور افراد از نظر خود مام جالب نیستن از دید عموم که بماند ) 

مورد دوم بنظرم‌ ساعت کاری معلمها با حقوقی که دریافت میکنند تقریبا تناسب داره ولی قبلا خیلی کم بود واقعا 

مورد سوم من قبول دارم به پرستارا کم حقوق میدن نسبتبه کارشون 

ولی هرگز اینارو باهم مقایسه نکنید همونطور که پرستار با جون بیمار سروکارداره و کمترین خطا طرفو به کشتن میدن 

معلم میره روشخصیت بچه ها و کوچیکترین الگوی رفتاری بد نتیجش میشه همین جامعه فاسدی که میبینم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیخوان اینو بپذیرن خسته نکن خودتومن ترم الان اکسترنم میرفتیم بیمارستان پرستارا اعتصاب کرده بودن نمی ...

بقیه با کادر درمان مشکل ندارن گلم

با کسایی مشکل دارن که میان فاز میگیرن که من پزشکم من از همتون بهترم 

پس دولت شما رو بزاره زیر پاش مارو بزاره بالاسرش

یه خواهر داررم با کل دنیا عوضش نمی کنم 🥰😅دوست عزیز با احترام درخواست دوستی قبول نمی کنم🌹
به شما برخوردی نکنه عذرخواهی میکنم ولی از بس معلمهای آموزش ندیده برای مدارس آمدن خسته شدیم کرونا خست ...

عزیزم بحث بین شما دوتاست به من ربطی نداره 

فقط نظرمو میگم

به تمام صنف ها و شغلا یکم دقت کنید انگار دیگه کارشون رو اونجوری که باید انجام نمیدن ضعیف شدن متاسفانه

تازه مسئولیت پذیری هم کم شده، واقعیت جامعه ست

خودمم شاغلم این ایرادو به خودمم می گیریم

بقیه با کادر درمان مشکل ندارن گلمبا کسایی مشکل دارن که میان فاز میگیرن که من پزشکم من از همتون بهترم ...

وای خدای من چرااا متوجه حرفم نمیشیییین

من اصلاااا همیچین چیزی ننوشتم برو بخون متن تاپیکو

تاکید کردم همههههه ارزشمندن

فقط و فقط گفتم سختی کار بعضی مشاغل بیشتره،مثلا سختی کار معدن چی ها قطعاااا از یه پرستار بیشتره و نبااااید باهم مقایسه بشن.همین

این کجاش توهین بود؟کجاش نگاه از بالا به پایین بود؟؟؟

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

با بقیه مقایسه ها کاری ندارم ولی اگرهمین معلمها نبودن شما و خواهرتون دانشجو و شاغل نبودید تا الان با ...

محض اطلاعات ماها سال کنکورمون که میشه اصلا مدرسه نمیریم که یه وقت معلما وقتمونو نگیرن و عقب نیوفتیم از برناممون

و خودمون خودجوش میخوندیمم🤗🤗😂

صد درصد بیشترهاصلا بدون ذره ای فک کردن اینو بپذیر.. نجات جان انسان با هیچ چیز تو دنیا قابل مقایسه نی ...

هر شغلی تو جایگاه خودش ارزشمنده 

من معلم پایه اولمم از کوچیکترین حرکاتم‌ الگو برداری میکنن

چند وقت قبل بهم میگفتن بچههامون چقدر دارن شبیه شما میشن از نوع صحبت و ... 

حالا فکر کن این وسط من یه خلا شخصیتی داشته باشم و اینو چهل نفر از من یادبگیرن ! دوباره سال بعد چهل نفر بعدیووو

عزیزم بحث بین شما دوتاست به من ربطی نداره فقط نظرمو میگمبه تمام صنف ها و شغلا یکم دقت کنید انگار دیگ ...

شما درست میفرمایید🌹🌹🌹

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

به شما برخوردی نکنه عذرخواهی میکنم ولی از بس معلمهای آموزش ندیده برای مدارس آمدن خسته شدیم کرونا خست ...

بخدا معلما هم بعد از کرونا خیلی بیشتر از گذشته با کلاسا درگیرن. بچه های پایه پنجم و ششم خیلی از مفاهیم ساده و معمولی را بلد نیستن. حتی اطلاعات عمومی دانش آموزان به شدت افت کرده .مهارت های اجتماعی را بلد نیستن .و خیلی نکات دیگه 

کرونا  و آموزش مجازی فقط به والدین ضربه نزده معلما هم بی نصیب نموندن 

اینجا فکر میکنن وقتی مجازی میشه معلما کیف میکنن در صورتی که ما حاضریم دو شیفت حضوری مدرسه بریم ولی با گوشی درس ندیم .من هفته ی گذشته چهار روز مجازی درس دادم ولی عذابی که کشیدم برابر با یکماه تدريس حضوري بود 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
صد درصد بیشترهاصلا بدون ذره ای فک کردن اینو بپذیر.. نجات جان انسان با هیچ چیز تو دنیا قابل مقایسه نی ...

یه پزشک دو سال پیش خیلی راحت به برادرم گفت انگشت پسرتون باید قطع بشه خیلیییی راحت بدون هیچ مقدمه چینی 

به زمین و زمان زدیم تونستیم سه چهار ساعته از یک پزشک دیگه بخواهیم بیاد مجدد ویزیت کنه 

اومد و انگشت بچه ۲ ساله رو بخیه زد و خداروشکر ترمیم شد 

خطای پزشکی تا کجا؟؟؟ با سرنوشت یکی چرا انقدر راحت بازی می کنن؟؟؟

یا بیماری که تو یک بیمارستان عمل می شه نمی فهمن مشکل از چیه؟ بیمارستان دیگه می گه اصلا احتیاج به عمل نبود چرا عمل کردن؟!

درسته ولی بچه های ما که از کلاس اول درگیر کرونا بودن حقشون نیست پایه های مهم دیگه را هم بدون معلم بگ ...

مقصر معلما نیستن . یه سری مشکلات در آموزش و پرورش هست که نمیشه گفت 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
ببخشید نمیدونستم بخاطر رشتم باید از رو شاهنامه فردوسی کلماتمو انتخاب کنم!من خیلی محترمانه گفتم مقایس ...

حتی کامل هم  متن رو نمیخونید.مگه من گفتم به خاطره رشتتون نحوه صحبتتون درست نیست گفتم طرز جواب دادن یه فرد تحصیل کرده اینطوری نیست حالا شاهنامه و .. اینارو بماند شما همینکه نسبت به صحبت های دوستان پرخاش نکنید هم کافیه .

کلا تاپیکتون ضد و نقیض و پارادوکس زیاده داره 

از طرفی  خودتون و مقایسه کردین و درادامه گفتین مقایسه نکنید . 

به هر حال امیدوارم موفق باشی خانم دکتر نی نی سایتی

فقط طلاق دوستان