2777
2789
عنوان

اونایی که معلمارو با کادر درمان مقایسه میکردن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1826 بازدید | 168 پست
ضمن اینکه شما مثلا معلم هستید با این ادبیات؟؟ بعد معتقدید یه کشور رو دارید می چرخونید؟!!خواهشا حداق ...

اولا من هم محترمانه جوابش رو دادم خودش بی تربیت بود بد جوابم رو داد 

دوما من معلم نیستم و علاقه ای به معلم شدن ندارم 

و فقط چیزی که حقیقت و درست هست رو گفتم

شما یه کشور مثل ایران رو ابدا با ژاپن مقایسه نکن!ایا تدریس توی ایران هم مثل ژاپنه؟ پس قطعا نباید این ...

نه عزیز صحبت من اهمیت دادن به آموزش و پروزش بود

و مثالی زدم بحـث مقایسه نیست

اینم بگم ایران ما رو به جلو میره

نادیده نگیر گل من😘🤣

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه معلمم، حقوقمم کافی نیست سختی های کارمم زیاده ولی همیشه تمام تلاشم و کردم کارمو خوب انجام بدم ،حتی بارها شده شاگرد درس نمی‌خونه و تلاشی نکرده اما من حرصشو خوردم و البته خانوادش قدر نتونستن ولی بحاش شاگردانی خوب و خانواده های قدرشناس زیادن ، هرکاری سختی و شیرینی خودشو داره و البته سختی های کارم نداشته که من از کارم بزنم و خسته بشم. 

پرستاری ، پزشکی، مهندسی ، خانه داری، کارگری و هر شغل دیگری همه و همه سختی های خودشونو دارن و البته حقوق ها کافی نیست ، بنظرم اینقدر نباید گفت فلان شغل اساس جامعه است ، همه شغل ها مهمن، اگه رفتگر نباشه یه روزه کثیفی همه جای شهر رو میگیره پس میبینیم که چقدر مهمه ، هرشغلی مهمه هر شغلی سخته و متاسفانه حقوق ناکافی، همه حق دارن چون سختی ها زیاده اما متاسفانه حقوق ناکافی، 

من همیشه میگم خدا کنه هرکس فقط کار خودشو خوب انجام بده بخدا که دنیا گلستان میشد و ای کاش حقوق ها کافی بشه اونقدر کافی که هیچکس در هیچ شغلی درگیری اقتصادی نداشته باشه .   

اره دقیقا کاش میتونستم‌این تاپیکو یجایی پین کنم که همینایی که فحش میدن به کادر درمان ده سال دیگه ببی ...

خیلی توهین به کادر درمان مبینم ولی اشکال ندارد چند سال دیگه اگه اوضاع همینطور پیش بره عمق فاجعه خودشون میفهمننن

هرکس آمپول بلده بزنه فاز میگیره ! خب منم نمیرو بلدم الان رستوران بزنم؟؟

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

پسرم پنجمه

البته اون معلم هم تقصیری نداره متاسفانه معلمارو بدون آموزش سرکلاس میفرستن

خیلی از پزشکایی که تازه کار هستن هم ممکنه خطایی داشته باشن

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
قربونت. تو همه تاپیکا خیلی با ارامش صحبت میکنی در تلاشم ازت یاد بگیرم❤️

زنده باشی عزیزم

خودتون آرام هستید

موفق باشید گلم😘♥

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

بله نوشتی معلمای قدیم زحمت کشیدن. عملا همه ی معلمای الان را تخریب کردی

چون تا الان معلم برای پسرم ندیدم به لطف کرونا و تازه استخدامیها 

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

اینم بگم اگه معلم نبودکسی سواد نداشت که بخواد کاره ای بشه

بالاتر هم گفتم 

معلم فقط سواد و تحصیلات اکادمیک رو اموزش میده

چیزی که هر ادمی بصورت خودخوان میتونه یاد بگیره!

نمونش پدر بزرگ بنده که یه ادم روستایی و ساده بود و هیچ شرایطی برا مدرسه رفتن نداشت

اما قران 

خواندن نوشتن 

و حتی زبان انگلیسی ... همه اینارو خودش بدون مدرسه رفتن یاد گرفته بود 

چرا اصرار دارید مشاغل دیگه رو کم اهمیت تر جلوه بدید؟

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               

حرف دو طرف صحیحه اعتراضتونم بجاست منتها نمیدونم اینهمه خشم نسبت به هم مخصوصا به کادر آموزش پرورش از کجا میاد🤔

اگه مشاور مدرسه ای تاپیکمو بخوننن😘 👉🏼                          It's my first time I living this life,DUH.            *✨INTP *                                   آه من، ایران من، هوای در سینه ست🌬️                              تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -  

برای برای این مملکت میسوزه ک تو ک معلوم نیس با چند درصد سهمیه قبول شدی قراره بشی دکتر وای به حال این ...

به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه من و خواهر و برادرم بدون هیییچ سهمیه ای،از منطقه یک رشته های تاپ قبول شدیم

نیازیم به اثبات به یکی مث تورو ندارم.حرف حق زدم فشاری شدین تهمت میزنین

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

البته اون معلم هم تقصیری نداره متاسفانه معلمارو بدون آموزش سرکلاس میفرستنخیلی از پزشکایی که تازه کار ...

درسته ولی بچه های ما که از کلاس اول درگیر کرونا بودن حقشون نیست پایه های مهم دیگه را هم بدون معلم بگذرونن البته من خودم یادش میدم خدا را شکر ولی نمیدونم چرا اینطوری شد قبلا آموزش و پرورش بهتر بود

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم