2777
2789
عنوان

اونایی که معلمارو با کادر درمان مقایسه میکردن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1909 بازدید | 169 پست
در ضمن خیلی تاپیک حالم بهم زنی بود خانم دانشجوی پزشکی که خواهرش پرستارعه

ضمن اینکه شما مثلا معلم هستید با  این ادبیات؟؟ بعد معتقدید یه کشور رو دارید می چرخونید؟!!

خواهشا حداقل با این طرز حرف زدن وجه معلم های محترم دیگه رو زیر سوال نبرید 

استارتر تاپیک حداقل محترمانه اعتراض شون رو رسوندن

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
کشور بر پایه ی معلم ها میچرخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوست عزیز اگر مهندس نبود معلم کجا میخواست تدریس کنه؟اگر پزش ...

شما کاملا درست میگید اما تمام ماها روزی شاگرد این معلم ها بودیم 

و انسانیت و تمام اخلاقیات رو از اون ها یاد گرفتیم

اینطوری بود که گفتم بر پایه اونها میچرخه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

معلما با شما مقایسه نمی‌کنند بلکه یک پدر با ۱۰ تومن جطور یک زندگی رو بگذرونه چرا یک با داشتن یک شغل ...

پرستار فقط تزریق میکنه؟😂وای خدایا هیچییی هم از شرح وظایف یه پرستار نمیدونید.تزریقات فقط ده درصد کاری ک برای بیمار میکنه دوست عزیز

پدر شما بسیار محترم هستن و این کم بودن حقوقا مشکل همس فقط نباید از نظر سختی کار مقایسه بشه همین

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

عزیزم بد برداشت نکنمنظور اهمیت دادن به آموزش و پرورشراست میگه خیلیییییی مهمپیشرفت ژاپن و ببین بخاطر ...

اسمت چیه؟ 

خیلی آرومی من ازت خیلی خوشم میاد 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
کشور بر پایه ی معلم ها میچرخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دوست عزیز اگر مهندس نبود معلم کجا میخواست تدریس کنه؟اگر پزش ...

اگر معلم نبود 

مهندس نبود 

پزشک نبود

همه بیسوادانی بیش نبودیم 

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

نه عزیزم اتفاقا بچه من شاگرد خوبیه ولی یه تازه استخدامی که بلد نیست ریاضی درس بده با رشته غیر مرتبط ...

پس قضاوت خودت راجع به همه ی معلما چی 

شما میدونی یک معلم وقتی برميگرده خونه چقدر از سختی سر و کله زدن با دانش آموزان و والدین بی‌حال میشه که دیگه جون نداره به زندگی خودش برسه

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲

اینم بگم اگه معلم نبود

کسی سواد نداشت که بخواد کاره ای بشه

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

نه عزیزم اتفاقا بچه من شاگرد خوبیه ولی یه تازه استخدامی که بلد نیست ریاضی درس بده با رشته غیر مرتبط ...

دخترتون پایه چندمه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

چرا همه باهم دعوا می کنین؟ وقتی کسی مقصر نیست جز دولت که حقوق مناسبی را برای مردم زحمتکش درنظر نگرفته، همه تلاش کردن که به موقعیتی که حالا دارند برسن و هر شغلی مسئولیت و سختی خودشو داره. مادر من معلم بودن و ۳۰ سال با عشق و خلوص نیت برای بچه های مدرسه زحمت کشیدند و بازنشسته شدند. خودم کادر درمانم ، واقعا هیچکدام زندگی را که لایقش هستیم نداریم. بهتره که با اینهمه مشکلات و گرفتاریها رودر روی هم قرار نگیریم و در کنار همدیگه باشیم.

عزیزم بد برداشت نکنمنظور اهمیت دادن به آموزش و پرورشراست میگه خیلیییییی مهمپیشرفت ژاپن و ببین بخاطر ...

شما یه کشور مثل ایران رو ابدا با ژاپن مقایسه نکن!

ایا تدریس توی ایران هم مثل ژاپنه؟ پس قطعا نباید این دو باهم قیاس شن

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               

من نود و نه درصد خانوادم کادر درمانن😂 تو تاپیکامم هست 

از نطر من کلااا مقایسه اشتباهه 

اصلا معنی نداره که بگی فلان شغل سخته یا آسونه هر شغلی سختی خودشو داره 

ولی اینکه بگی وضع کادر درمان خوبه اوج بی انصافی و نادونیه 

نه از شرایطشون تو این کشور خبر دارین نه از کارشون سر در میارید نه هیچیی بعد فقط چون ۱۵ ۲۰ تومن درمیارن هی میگین خوبه؟

هروقت حاضر شدین با اون کاری که اونا میکنن و تمام کمبود های بیمارستان به اون مقدار حقوق راضی باشید بعدا حرف بزنید 

ارزش کادر درمان اونجا مشخص میشه که اگه یه روز همه باهم اعتصاب کنن جامعه کنفیکون میشهولی نبودن معلم ت ...

یعنی من به شمایی که فکر میکنی ارزش پرستار و پزشک و دندان پزشک از یه معلم بیشتره باید چی بگم!

فقط میتونم بگم متاسفم

من هیچ رو مقایسه نمیکنم ولی وضعیت مهاجرت کادر درمان واقعا فاجعه است ،چند سال آینده معلوم نیست چی قرا ...

اره دقیقا کاش میتونستم‌این تاپیکو یجایی پین کنم که همینایی که فحش میدن به کادر درمان ده سال دیگه ببینن و نظر برن

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی