2777
2789
عنوان

اونایی که معلمارو با کادر درمان مقایسه میکردن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1889 بازدید | 169 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اووه نکشیمون بابا😂والا من هر مادر خانه داریو ک میبینم خودش داره به بچش درس میده.تو ۴ سال گذشته ۳۶۵ ...

منم این حرفت رو قبول دارم چون خودم بچه مدرسه ای دارم واقعا تمام زحمت ب رو دوش ما مادراس   

ترجیح میدم ازین تاپیک مضحک خارج بشم .

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

پس قضاوت خودت راجع به همه ی معلما چی شما میدونی یک معلم وقتی برميگرده خونه چقدر از سختی سر و کله زدن ...

گفتم همه معلمها؟؟؟؟؟ 

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم

ولی آدما عجیب شدت اون از یه زن که نیاد به شاغلا توهین میکنه آیتم از خانم که به معلماحسودی میکنه

ارههه دارم میمیرم از حسودیییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

اووه نکشیمون بابا😂والا من هر مادر خانه داریو ک میبینم خودش داره به بچش درس میده.تو ۴ سال گذشته ۳۶۵ ...

اینو انصافا راست میگی 

منم تو مدرسه چیزی یاد نگرفتم از معلما 

تمام علمی که از ریاضیات و فیزیک دارم از دوتا مهندس بود 

زیست و شیمی هم دوتا استاد کنکوری که پزشک بودن یادم دادن 

اسمم میشه نگم عزیزم؟شما به من لطف دارید بانو♥

قربونت. تو همه تاپیکا خیلی با ارامش صحبت میکنی در تلاشم ازت یاد بگیرم❤️

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
پرستار فقط تزریق میکنه؟😂وای خدایا هیچییی هم از شرح وظایف یه پرستار نمیدونید.تزریقات فقط ده درصد کار ...

ببین هر چیز خوبی بدش هست الان رفتی اون نارضایتی حقوق رو ول کردی چسپبدی به تزریق بیا برو مننگفتم مقایسه سختی کار بلکه گفتم خود حقوق معلم وگرنه به عنوان یک معلم که خیلی هم دوست دارم شغلمو واقعا آسونه راحته ولی حقوقی که میگیرم. کمه و باکسی هم مقایسه نمیکنم چون گارکر هم مثل منه

وای خدا این همه فشار و درک نمیکنم چقدر بعضیا حسودن ولی من اللخصوص پزشکارو با معلما مقایسه میکنم و می ...

اصلا مقایسه پزشک و معلم اشتباهسسس

هیچجوری اینا تو یه لول نیستن...

من خودم پزشک نیستم فک نکنید از رو غرض میگم

اگر معلم نبود مهندس نبود پزشک نبودهمه بیسوادانی بیش نبودیم

معلم فقط سواد و تحصیلات اولیه رو اموزش میده 

معلم پزشک رو پزشک نکرده اونها اساتید دانشگاه هستند که تخصصی همه چیز رو یاد میدن

جامعه به همه مشاغل نیاز داره نه اینکه بگیم معلم یه طرف و کل مشاغل هم یکطرف!!

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
شما یه کشور مثل ایران رو ابدا با ژاپن مقایسه نکن!ایا تدریس توی ایران هم مثل ژاپنه؟ پس قطعا نباید این ...

نه عزیز صحبت من اهمیت دادن به آموزش و پروزش بود

و مثالی زدم بحـث مقایسه نیست

اینم بگم ایران ما رو به جلو میره

نادیده نگیر گل من😘🤣

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌