2777
2789
عنوان

من باید پسر میشدم

82 بازدید | 7 پست

از آرایش کردن زیاد خوشم نمیاد 

ناز وعشوه بلد نیستم فقط باداد وغرغر کردن کارامو جلو میبرم

از خونه داری آشپزی کردن متنفرم

حاضرم صبح تاشب بیرون کارکنیم غذا درست نکنم

دستپختمم افتضاحه

ای کاش پسربودم دردسری نداشتم

بدبختم هستم زود مامانمو ازدست دادم

الان پریودم دارم ازدرد میمیرم بابام ناهارخونه هستش غذا درست نکردم

از غذا درست کردن ودستپختم متنفرم دلم میخواد یکی واسم غذا درست کنه دلم غذای خوشمزه میخواد

همه جا آبروم رفته همه میگن همش نیمرو بلدی یا ماکارانی  اوناهم بدمزه میشه

آبجیمم حامله ست  حالش بده بچه ش خونمونه

برای اون بیچاره هم همش سیب زمینی و تخم مرغ میدم

یکشنبه امتحان فیزیکم دارم هیچی حالیم نمیشه

امسال مطمئنا پشت کنکور باید بشینم بااین شرایطم

ای کاش من بمیرم همه راحت شن خودمم راحت میشم

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میفهممت عزیزم، تحت فشاری چون همه اینا وظیفه تو نیست

دقیقا بدتر از همه انتظار بقیه اذیتم میکنه

حقم دادن همیشه خونمون غذا حاضریه 

ریفلاکس معده گرفتم 

دلم واسه بابامم میسوزه 

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
دقیقا بدتر از همه انتظار بقیه اذیتم میکنهحقم دادن همیشه خونمون غذا حاضریه ریفلاکس معده گرفتم دلم واس ...

باید تقسیم وظایف کنید، بعد لزومی نداره به نظرم غذای خواهرتون رو هم بدین

باید تقسیم وظایف کنید، بعد لزومی نداره به نظرم غذای خواهرتون رو هم بدین

خواهرم خونمون نیس بیمارستانه همش استفراغ میکنه

بچه ش پیشم گذاشته یه دوروز

ببخشید اینجور میگم چرا برای بابات زن نمیگیرین

ما راضی هستیم ولی بابام مورد خوب پیدا نمیکنه ۱۰۰ نفررو تاالان بهش معرفی کردن 

ولی یا باحرف زدن به نتیجه نمیرسن یا اینکه بابام قبول نمیکنه سخت پسنده

یا اون طرف قبول نمیکنه