2777
2789
عنوان

خیانت💔و پایان زندگی من

1989 بازدید | 93 پست

هیچوقت فکر نمیکردم خیانت ببینم چون فکر میکردم طرفم پاکترین ادم روی زمینه،ضربه خوردم تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیس خصوصا اینکه از همون اول آدم هرزه و خیانتکاری بوده منو بدجور بهم ریخته😭

تموم شد زندگی من....

از اول که بوده ولی شما ندیدین متاسفانه

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تقریبا همه ی مردها خیانتکاران. الان که زنها هم تلافی میکنن مثل قبل نیستن دیگه. خیلی سخته درکت میکنم. ولی سعی کن خودتو مشغول کنی وگرنه از بین میری

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
عزیزم تقریبا همه ی مردها خیانتکاران. الان که زنها هم تلافی میکنن مثل قبل نیستن دیگه. خیلی سخته درکت ...

آخه چرااا من؟منکه هیچی براش کم نذاشتم؟منکه هیچی کم نداشتم چرااااا؟چرا اصلا منو داغون کرد

من حتی هیچوقت به هیچ مردی فک نکرده بودم😭😭💔

خدانکنه عزیزم،نمیدونی چطور قلبم شکسته با هیچیز آروم نمیشم😭😭

حق داری من فقط شک کردم داغون شدم خواب و خوراک نداشتم تو ک تجربه کردی 🥺💔

سعی کن ب خودت بیای میدونم سختته ولی بخودت بفهمون ک لیاقتتو و نداشته برا همین خدا بهت فهموند سعی کن با همچین آدمای کثیفی نمونی چون زندگیت کثیف میشه تو این راه آدمای دورتر بشناس به هر کسی اعتماد نکن و دل نده لیاقتت بهتر از ایناست بعدشم اون کرده به درککککککک تو غصه نخور مگ آدم قهطه مطمعن باش اون بره بهترش میاد با خیانت کنار نیا قابل بخشش نیست احساساتو بزار کنار چون حس یکطرفه آدمو داغون میکنه 

بیا اینجا بگو درد دل کن.سبک بشی

درددل کنم بگم از همون اول منو بازی گرفته بود از همون اول دروغ پشت دروغ از همون اول خیانتکار.خب بگو آخه دیگههه خودت میدونستی چرا منو وارد زندگیت کردی💔خدالعنتت کنه

حق داری من فقط شک کردم داغون شدم خواب و خوراک نداشتم تو ک تجربه کردی 🥺💔سعی کن ب خودت بیای میدونم س ...

اره دیگههه دفتر زندگی منم تموم شد و تا اینجا بود😭

من دیگه هیچوقت نمیتونم اون آدم سابق بشم خدا زنو مرد خیانتکار و لعنت کنه که اینطور ینفرو با هزارامیدو آرزو ناامیدترین آدم میکنن

آخه چرااا من؟منکه هیچی براش کم نذاشتم؟منکه هیچی کم نداشتم چرااااا؟چرا اصلا منو داغون کردمن حتی هیچوق ...

منم مثل تو بودم

. میگذره قوی باش . بهش زیاد توجه نکن .پرتوقع باش تو زندگی

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم