2777
2789
عنوان

خیانت💔و پایان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 2169 بازدید | 105 پست
اینا که مثلا تو عقد ۱ماهه جدامیشن واقعا علتش چیه؟

دلایل که زیاده ،اخلاق  ،اعتیاد ،یا مسائل جنسی  که شاید اقا مردی نداره یا مثلا خانم باکره نیست قبلا رابطه جنسی داشته 

دلایل که زیاده ،اخلاق ،اعتیاد ،یا مسائل جنسی که شاید اقا مردی نداره یا مثلا خانم باکره نیست قبلا ر ...

اخه ۱ماه ۲۰روز خیلی زمانه کمیه حیفه کاش قبل عقد دیگه عقد نکنند

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیانت خیلی سخت و دردناکه سعی کن گذشت کنی جدا نشو زندگی بعد از طلاق خیلی خیلی سخته ...اما برای شوهرت ...

من اون چیزیو که نباید میدیدم رو دیدم💔😭دیگه هبچوقت اون آدم سابق نمیشم دیگه هیچ اعتمادی نیس متاسفانه موندن هم همش عذابه😭

من اون چیزیو که نباید میدیدم رو دیدم💔😭دیگه هبچوقت اون آدم سابق نمیشم دیگه هیچ اعتمادی نیس متاسفانه ...

اره قربونت بشم درسته شکستِ خیلی بدیه کمر ادم میشکنه حق با توع عزیزم اما زود تصمیم نگیر یه مدتی بمون ببین شرایط زندگیت چطور پیش میره بعدش اگر نشد تصمیم به جدایی بگیر 

هعیییی چقد حس بدی دارم،حس اینکه بازیچه شدم

روحم دلم داغونه،جسم زخم دیدمو چطوری مرحم کن چطوری با این زخم برا بچم مادری کنم😭💔من تو خونه تمیزی میکردم من سرکار میرفتم من لباساشو اتو میکردم و....این پی هرزه بازی بوده

اره قربونت بشم درسته شکستِ خیلی بدیه کمر ادم میشکنه حق با توع عزیزم اما زود تصمیم نگیر یه مدتی بمون ...

عزیزم من اینقد همه جا خوب بودم این هوا برش داشت خیلی بد بودن خیلیی،باورت میشه خونوادش ازش حمایت کردن که وا مگه چیشده؟هرزه بازیو برا مرد پاک میدونن و فقط برا زن بده

عزیزم من اینقد همه جا خوب بودم این هوا برش داشت خیلی بد بودن خیلیی،باورت میشه خونوادش ازش حمایت کردن ...

خانوادش خیلی اشتباه کردن حداقل باید به ظاهرم که شده بود طرف شما رو میگرفتن 

خانوادش خیلی اشتباه کردن حداقل باید به ظاهرم که شده بود طرف شما رو میگرفتن

چه انتظاری باید داشته باشم اینجا بودم که فهمیدم واای دارم با چه کسی زندگی میکنم،خدا لعنتشون کنه همشون رو به خدا سپردم،پسرپاکشونو برا خودشون نگه دارن

دارم و میخوام جدا بشم چون دیگه مردم من

متاسفم عزیزم.وقتی روح و روان ادمی نابود بشه حتی نفس کشیدن هم سخت میشه.تجربه مشابه ای داشتم

یاداور تجربه تلخم بود

چ روزایی ک خودم تو خونه حبس کردم از درس ودانشگاه زدم و ی مرده متحرک بودم و فقط این جمله رو تکرار میکردم مگ من چی کم داشتم

ب شدت حس ناکافی بودن داشتم😣

کاربری دست دونفره🙂🤗