2777
2789
عنوان

خیانت💔و پایان زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 105 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مرسی عزیزم اره خیلی سخته جیگرم آتیش گرفته فکر نکنم دیگه اون آدم سابق بشم هر روز برام یاداوری میشه می ...

ای جانم عزیزم بمیرن برا اون دل غمگینت میفهمم چی میکشی واقعا💔🥺

به خودت استراحت بده ایشالا رفته رفته بهتر میشی 

نگران نباش خدا جای حق نشسته قطعا عوضش رو در میاد

ای جانم عزیزم بمیرن برا اون دل غمگینت میفهمم چی میکشی واقعا💔🥺به خودت استراحت بده ایشالا رفته رفته ...

خدانکنه خانوم گل،هر لحظه بهش فکر میکنم.از خواب بیدار میشم خوشحالم میگم نکنه خواب بوده همه اینا ولی بعد دوباره یادم میاد که نهههه خواب نبوده واقعی واقعیه🥹😭

چه بگم زندگی که برای یک عمر تکیه بهش کرده بودی یک خیانتکار بیاد نابودش کنه

بنظرم تو خیانت یک نفر مقصر نیست هر دو مقصرن

مردی که قدردان خانواده اش باشه و پاک باشه تمام خرابهای دنیا هم نمی تونن گولش بزنن

اگر پشتیبان داری یا می تونی مهریه ات بگیری و پشتیبان داشته باشی طلاق بگیر و خودت خلاص کن

چه بگم زندگی که برای یک عمر تکیه بهش کرده بودی یک خیانتکار بیاد نابودش کنهبنظرم تو خیانت یک نفر مقصر ...

بله کاملا درسته،به خودم میگم به کی تکیه کردم؟!هر روز به کی مهرو محبت میکردم؟!برا کی اینقد از همه چی گذشتم؟!برا کی اینقدر صبوری کردم؟!برا یه خیانتکار برا کی صدمو گذاشتم😭😭

من خودم  گاهی  برای خرید به یه مغازه  میرم  که طرف متاهله. شمارمو  گرفت. و بعد از اینکه فهمیدم متاهله  بهش گفتم  خیانت نکن. بهم گفت نمیفهمه که... گفتم  من  میفهمم که.فرض میکنم زنت  خواهر خودمه.دوس ندارم  بیام تو  زندگیش