2777
2789
عنوان

باورم نمیشه شوهرم برای اولین بار دستش روم بلند شد قلبم خورد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 64 پست
تروخدا تمومش کن تروخدا بخدا چیز خوبی نیس منم تو دوران عقد تموم نکرد شد الان من ۱۶ سال سن دارم ولی ان ...

نمیتونم 

وقتی ازدواج کردیم مامانم گفت رفتی دیگه جایی نداری تو این خونه 

نمیتونم🙂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بقران فیک نیست 😭 بقران قلبم درد می‌کنه اشکام تمومی نداره اگه بگم از ساعت 6 بعدازظهر دارم گریه میکنم ...

کاش بودم بغلت میکردم نمی‌دونم چی بگم هروقت هر مردی دست رو زنش بلند می‌کنه یه چیز میاد جلو چشمم قلبم درد میاد 

خدا بهت صبر بده اشکاتو پاک کن یه لیوان آب بخور یه موزیک ملایم بزار یکم خودتو آروم کن

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

خاک دو عالم فرق سرت ک زده ابروتو برده بعد میگی(وای نگو ترو خدا دوسش دارم‌🤢 بدرک ک دوسش داری چقد از ...

تعجب نکن.فقط۱۷سالشه😮‍💨

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چیکار کنم 😭 خونوادم بی پناهم کردن همه وابستگیم متمرکز شده رو شوهرم چیکار کنم دست خودم نیست

شرایط من خیلی وحشتناک بود خیلی. 

من فقط 14 سالم بود ک از خونشون روندنم و فرستادنم دم خونه شوهر ولی هیچوقت نزاشتم بهم توهین کنه برای زندگی و ارامشم جنگیدم اینقدر ضعیف و ساده نباش

هرچی ام که بشه بازم خانوادتون بگی بهشون مطمعنا کمکت میکنن

نیستن 😭 

بابام جلو همین آدم انقد منو زده 😭😭😭 آخ خدا 

ی بار دعوامون شد ی دعوای خیلی عادی 

بابام جلوی اون انقد زدم مامانم انقد زدم 

میگفتن تو مقصری مشکل توعه

نمیدونم چرا منه 17 ساله با این 17 ساله یکی نیستم

قضاوت نکن 

همه که ی جور نیستن..

منم بدبختی های خودمو داشتم

صبوری کردم بخدا دیگه توان ندارم حس میکنم پیر شدم افسرده شدم هیچی خوشحالم نمیکنه 

چیکار کنم

نیستن 😭 بابام جلو همین آدم انقد منو زده 😭😭😭 آخ خدا ی بار دعوامون شد ی دعوای خیلی عادی بابام جلوی ...

پس برا همونه شیر شده شوهر عوضی بی غیرتت ...آشی اگه دروغ باشه هرگز حلالت نمیکنم حالم بد شد اصلا حرفات یه جورایی غیر قابل باوره

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم