2777
2789
عنوان

باورم نمیشه شوهرم برای اولین بار دستش روم بلند شد قلبم خورد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 64 پست

وای خدا با خوندن تاپیکت قلب منم درد گرفت فقط خاهش میکنم براش عادیش نکن سکوت نکن به زندگی خوب و خوش همیشه ادامه نده چون براش میشه عادت اگه بتونی یه مدت ترکش کنی بری جایی تا خوب پشیمون شه خیلی خوبه دیگه میدونه نباید هیچوقت اینکارو تکرار کنه ..منم دفه اول که دست روم بلند کرد تو خونه نشستم و ارومکی گریه میکردم و هیچکاری نکردم که براش شد عادت 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

شایدم اشتباه متوجه شدم،بهرحال دست شوهرت بشکنه:)

گفتم اینجوری نگید لطفاً خدانکنع نمیدونم‌چرا ولی دوسش دارم 😭 بخدا از خودم حالم بهم میخوره 

میترسم میترسم بخوام خودمو بکشم زنده بمونم 😭‌اون‌موقع آبروم میره اون موقع میگن ی دلیلی داشت 

نمیگن نفس زندگی نداشت😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امیدوارم فیک باشه قلبم عمیقأ درد گرفت یاد یه خاطره بد افتادم 

اگه من بودم از شدت گریه میمردم

نمی‌توانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،.     Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔

گفتم اینجوری نگید لطفاً خدانکنع نمیدونم‌چرا ولی دوسش دارم 😭 بخدا از خودم حالم بهم میخوره میترسم میت ...

دیوونه ای خودکشی چرا

برات دعا کردم همه چی درست بشه

ساکت در پیله‌ی خویش به فکر پروانه شدن🦋🫧

عزیزم من توهین نمیکنم واقعیت رو میگم شوهرت دیوانه اس 😐

سگ محلش کن اینو ازین به بعد مردک بی لیاقت

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

خیلی تنهام کسی خونه نیست شوهرم به برادرش گفت ببر بزارش دم خونه و خودش رفت بیرون واقعاً فکرشم نمی‌کرد ...

قربونت یرم بیا بغلم 

درکت میکنم من ۲ ماهه ازدواج کردم ۱ سال نامزد بودم ۱۰۰۰ بار کتک خوردم

عزیزم وقتی میگی تا الان باهات خوب بوده الان اینجورشده حتما بیرون یک مشکلی براش پیش اومده نمیگم کارش درست بوده اصلا شماهم دلخورباش قهرکن باهاش ولی وقتی اروم شدبزاربرات توضیح بده وراحت باهاش اشتی نکن😘😘

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷

واقعا نمیدونم چی بگم مادروبرادرم توبچگیم خیلی کتک خوردن خودمم چندباری کتک خوردم منم تودوران کروناعرصه بهم تنگ شد و چندین بار بچه هامو زدم و دستم روشون بلندشد من منی که قبل کرونا از گل نازکتر به دخترم نمیگفتم یهوشدم هیولایی که خودمم براخودم غریبه بودم هربارزدم روح خودم داغونتر شد و احساس مرگ کردم والان از یاداوری اون روزا میخوام بمیرم خیلی بده خیلی

امیدوارم فیک باشه قلبم عمیقأ درد گرفت یاد یه خاطره بد افتادم اگه من بودم از شدت گریه میمردم

بقران فیک نیست 😭 بقران قلبم درد می‌کنه اشکام تمومی نداره اگه بگم از ساعت 6 بعدازظهر دارم گریه میکنم باور نمیکنی😭 

توهین نکنیم!

خوب مرسی شوهر عجیجش ک گرفتی جلو داداشت زدیش😐تروخدا من تو این موارد بدون فوش نمیتونم ببخشید تاپیک و ترک میکنم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نمیدونی چی میکشم 😭 همه وجودم درد می‌کنه 😭

الان با گریه و غصه هیچی درست نمیشه من مردا رو میشناسم اون الان خیالش نیس فقط یه فکری کن ادب شه پشیمون شه دیگه تکرار نکنه ...مطمئن باش بهت قول میدم ادبش نکنی ازاین به بعد همیشه منتظر کتکاش باش

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

کتک خوردن خیلی بده

کاش بجای اینکه بری خونه خودت، میرفتی خونه بابات

هر کاری هم کردی نباید میزد 

یه بار من وسط .... شوهرم یه سیلی آروم زد تو صورتم 

وسط ... نشستم به گریه کردن، گفتم دیگه هیچوقت نزن

به غلط کردن افتاده بود