2777
2789
عنوان

باورم نمیشه شوهرم برای اولین بار دستش روم بلند شد قلبم خورد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 901 بازدید | 64 پست
قربونت یرم بیا بغلم درکت میکنم من ۲ ماهه ازدواج کردم ۱ سال نامزد بودم ۱۰۰۰ بار کتک خوردم

😭😭 خیلی تنهام😭 دلم یه بغل میخواد بخدا 😭 

نمیدونی جلوی برادرش چیا بهم گفت 😭 منم عقدم 

قربونت یرم بیا بغلم درکت میکنم من ۲ ماهه ازدواج کردم ۱ سال نامزد بودم ۱۰۰۰ بار کتک خوردم

بازم کتک خوردنت ادامه داره یا آدمش کردی

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درکت میکنم

شوهر منم‌ جلو‌ خواهرش و جاریم کتکم زد

کسی که همیشه از مردا بد میگفت که بی غیرتن دست رو زن بلند میکنن.کنترل خشم ندارن باید برن روانپزشک و ...

بعد خودش نه تنها دست بلند کرد، هزار تا حرف جلو اونا بهم زد.گفت از خونه من برو.طلاها و پولامو بذار برو

خونه این که نصف پولشو خودم دادم

ای خواهر، مردا مرد نیستن

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

حالا بيرون چه گوهي ميخورده بيست تا زنگ جواب نداده بعدش تو رو زد تو برگشتي خونه برو خونه پدر مادرت به بابات بگو تكليفت روشن كنه 

برادر نداري يه حال اساسي بهش بده؟؟

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙

مردای عوضی همینکه یبار زدنت بعدش انگار واسشون عادی میشه کتک زدن 

نگو ک چرا توهین کردی 5سال دیگه میفهمی چرا توهین کردم همشون از دم ی مشت عوضی بیشعور سنگدل هستن

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
😭😭 خیلی تنهام😭 دلم یه بغل میخواد بخدا 😭 نمیدونی جلوی برادرش چیا بهم گفت 😭 منم عقدم

تروخدا تمومش کن تروخدا بخدا چیز خوبی نیس منم تو دوران عقد تموم نکرد شد الان من ۱۶ سال سن دارم ولی اندازه یه فرد ۲۰۰ ساله درد 

گلن من ۱۰ روزه اومدم از خونه بابام فعلا که چیزی نبوده ولی سرد شده

ازش تعهد نگرفتی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
گفتم اینجوری نگید لطفاً خدانکنع نمیدونم‌چرا ولی دوسش دارم 😭 بخدا از خودم حالم بهم میخوره میترسم میت ...

خاک دو عالم فرق سرت ک زده ابروتو برده بعد میگی(وای نگو ترو خدا دوسش دارم‌🤢 بدرک ک دوسش داری چقد از شماها بدم میاد بی عذت نفسا

مردای عوضی همینکه یبار زدنت بعدش انگار واسشون عادی میشه کتک زدن نگو ک چرا توهین کردی 5سال دیگه میفهم ...

چیکار کنم 😭 من 17 سالمه فقط 😭😭 انقد بدبختی کشیدم دیگه پیر شدم😭 افسردده شدم 😭😭

نمی‌دونم چش بود واقعا جنون بهش دست داده بود آخه بخاطر چند تا تماس ؟ می‌گفت بهم شک داری

نمیدونم تاپیک راسته یا نه

ولی خداوکیلی چه خبرت بود ۲۰ بار بش زنگ زدی؟؟

من بودم شاکی میشدم فکر میکنم طرف بی عقله که ر ب ر زنگ زده

صبر برا همین وقتهاست مگه اینکه یکی تنها باشه، مریض باشه، نصف شب باشی یا یه چیز این مدلی ادم نگران میشه زیاد زنگ میزنه

نکه سر هیچ و پوچ هی زنگ زنگ 

دوبار تماس کافی بود یه اس ام اس میدادی که نگرانتم تماسمو دیدی زنگم بزن

خاک دو عالم فرق سرت ک زده ابروتو برده بعد میگی(وای نگو ترو خدا دوسش دارم‌🤢 بدرک ک دوسش داری چقد از ...

چیکار کنم 😭 خونوادم بی پناهم کردن همه وابستگیم متمرکز شده رو شوهرم چیکار کنم دست خودم نیست 

😭😭 خیلی تنهام😭 دلم یه بغل میخواد بخدا 😭 نمیدونی جلوی برادرش چیا بهم گفت 😭 منم عقدم

وایسین ببینم ....خدای من تو عقدی 😳 وای حالم بیشتر بد شد این زندگی فایده ای نداره یه فکر اساسی بکن بابا شوهرت روانیه اصلا حالت عادی نداره این بعده عروسی بی دلیل خیلی خیلی شدید تر و بدتر حتی جلوی خانوادشم کتکت میزنه ...بنظر من دوس داشتن تنها ملاک نیس طلاقتو بگیر ازش تا فردا با دوتا بچه مدام دستش هرز بشه و جلو بچه هات بزنه 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم